Dohány Rita

Frissen regisztrált

Rita

Frissen regisztrált

Online
Személyes

Bemutatkozó szöveg

Szeretettel várlak squasholni! Ha kezdőként kipróbálnád, haladóként fejlesztenéd magad, hogy még élvezetesebb legyen a játék, vagy versenyeznél: legjobb tudásommal szeretnélek hozzásegíteni. Örömmel vagyok kezdőkkel, illetve akik a játék, a mozgás öröméért jöttök. Jómagam 8 éve vagyok pályán, legjobb versenyeredményem: női ranglista 4. hely.

Személyes helyszínek

FONTOS: A szolgáltatás díja nem minden esetben tartalmazza az edzőtermi belépő árát!
A
Head Squash Club | 1117 Budapest, Budafoki út 183.
B
Néveri Squash Club | 2600 Vác, Rádi út 36.

Szakterületek

squashedző: hobbi sportoló, kezdő, haladó, versenyző

Képesítések

Sportedző (fallabda) OKJ

Szolgáltatásaim

Válaszd ki a számodra szimpatikus edzést és foglalj rá időpontot! Bejelentkezés után akár több alkalmat is kiválaszthatsz és használhatod meglévő bérleted. Ne feledd, elégedettségi garanciát vállalunk! Ha mégsem tetszett az órám, az első alkalom árát visszakapod!

0 Ft

15 perc

Új

Konzultáció

Az online, ingyenesen foglalható - 15 perces konzultáció lehetőséget biztosít számunkra, hogy jobban megismerjük egymást. Fontos tudnom, hogy mik a céljaid, mit szeretnél elérni az edzéssel. A beszélgetés során én is röviden bemutathatom magamat, és megbeszélhetjük, hogyan tudnék segíteni neked, hogy a legjobbat hozhasd ki magadból, ha velem edzel.

Online

6 600 Ft

60 perc

Új

Egyéni squash edzés

60 perc egyéni squash edzés edzővel. Mit tartalmaz? Kezdő felszerelés (ütő, labda). Korábbi tapasztalatok, sportmúlt, eü-i állapot, célok átbeszélése. Bemelegítés, szabályok, ütőfogás, pályamozgás, ütéstechnikák, rögzített és összetett feladatok, kondíciós és szabadjáték, taktika, videós elemzés, versenyzés lehetőségei, szakmai tanácsok, nyújtás.

Akár több fővel ( max 2 főig )

Személyes
A
Head Squash Club
B
Néveri Squash Club

Intervallum edzés (HIIT)

Kardio edzés

+5