Miért érdemes használnod a World of Gyms portálját?

Otthon vagy teremben?
Rajtad múlik:

A platform rendelkezik egy beépített videokonferencia megoldással. Több edző kínál személyes és online csoportos órákat is. A keresőben válaszd az online elérhető csoportos edzéseket, és vegyél részt interaktív vagy streaming edzésen, akár a nappalid kényelméből! Ha pedig inkább személyesen vennél részt egy csoportos edzésen a számodra ideális helyszínen, ezt is könnyedén megtalálhatod a keresőben, a csoportos órák között.

Megkönnyítjük a kezdeteket:

Egy új csoporthoz csatlakozni nem mindenkinek megy könnyen, sokat segít azonban, ha az edzővel fel lehet venni előzetesen a kapcsolatot. Nálunk a legtöbb edző kínál ingyenes konzultációs lehetőséget, ahol megismerhetitek egymást egy gyors, kényelmes, online beszélgetés során. Kötelezettségek nélkül! Az első fizetett órára pedig pénzvisszafizetési garanciát biztosítunk, ha nem váltaná be az edzés a hozzá fűzött reményeket.

Élő online interaktív csoportos óra vagy streaming:

Lehetőséged van részt venni élő, online csoportos órán, ahol valós edzők élőben tartják az edzést a résztvevők igényeit szem előtt tartva. Így ha kell, valós időben tudják korrigálni a hibákat. Ha pedig biztos vagy a dolgodban, választhatod a streamelt csoportos órákat is, ahol egy profi edző instrukciói alapján edzhetsz.

Hamarosan induló csoportos órák

Hogyan működik?

Válaszd ki a szimpatikus csoportos órát

A számodra szimpatikus edzőnél akár személyesen, akár online

Foglalj magadnak helyet

a kiválasztott csoportos edzésre, arra az időpontra ami neked megfelel

Hívd meg
barátaidat is

az oldal segítségével, hogy együtt fejlődhessetek

Fizess biztonságosan online

Ne feledd, az első óra árát visszakérheted, ha mégsem voltál elégedett

Hívd meg barátaidat is a kiválasztott csoportos órára!

Csatlakozzatok együtt és élvezzetek a közös sportolás és az egészséges élet örömét!