Dr. Tóth Emese

Frissen regisztrált

Emese

Frissen regisztrált

Online
Személyes

Bemutatkozó szöveg

Tóth Emese, Az Orvosi Gyakorlati Szexológiai Program megalkotója Magánrendeléséről és könyvéről: https://www.drtothemese Az OS Program részei: Konzultációk, Masszázs-kezelések, Edzések A szex fizikájáról szóló írásai: https://drtothemese-orvosszexologus.blog.hu "SafeLaser" gyógyászati eszköz forgalmazó.

Személyes helyszínek

FONTOS: A szolgáltatás díja nem minden esetben tartalmazza az edzőtermi belépő árát!
A
Dr. Tóth Emese Magánrendelője | 2081 Piliscsaba , Deák Ferenc utca 51.

Szakterületek

szexológia

személyi edzés

tanácsadás

női egészség

férfi egészség

párkapcsolat

potenciazavarok

merevedési zavar

magömlési zavar

orgazmus hiány

orgazmus zavar

libidó

termékenység

párkeresés

Képesítések

coach

edző

szexológus

orvos

Klinikai pathologia

Lézergyógyászat

ELDOA

Komplex rendszerek

Modellezés

Szolgáltatásaim

Válaszd ki a számodra szimpatikus edzést és foglalj rá időpontot! Bejelentkezés után akár több alkalmat is kiválaszthatsz és használhatod meglévő bérleted. Ne feledd, elégedettségi garanciát vállalunk! Ha mégsem tetszett az órám, az első alkalom árát visszakapod!

0 Ft

15 perc

Új

Konzultáció

Az online, ingyenesen foglalható - 15 perces konzultáció lehetőséget biztosít számunkra, hogy jobban megismerjük egymást. Fontos tudnom, hogy mik a céljaid, mit szeretnél elérni az edzéssel. A beszélgetés során én is röviden bemutathatom magamat, és megbeszélhetjük, hogyan tudnék segíteni neked, hogy a legjobbat hozhasd ki magadból, ha velem edzel.

Online

30 000 Ft

50 perc

Új

OS Program - Man Coaching

A program 10 óra alatt felépíti az egészséges potenciált ezekből az állapotokból: potenciazavar, mint merevedés és magömlési zavar, libidó, visszatérő prosztata gyulladás, valamint alvászavarok, gerinc eredetű szexuális problémák és ezek szellemi-lelki vonatkozásai. A programban a személyi edzések, a kezelések és az oktatás is edzőruhás.

Online
Személyes
A
Dr. Tóth Emese Magánrendelője

Gerinctorna

Gyógytorna

+6

30 000 Ft

50 perc

Új

OS Program - Woman Coaching

A program 10 óra alatt felépíti az egészséges aktivitást ezekből az állapotokból: orgazmus hiány és zavar, hüvelyi fájdalom, libidó problémák, visszatérő kismedencei gyulladás, valamint alvászavarok, gerinc eredetű szexproblémák és ezek szellemi-lelki vonatkozásai. A programban a személyi edzések, a kezelések és az oktatás is edzőruhás.

Online
Személyes
A
Dr. Tóth Emese Magánrendelője

Gerinctorna

Gyógytorna

+5