Enyedi Viktória

Frissen regisztrált

Viki

Frissen regisztrált

Online
Interaktív

Bemutatkozó szöveg

Enyedi Viktória személyi edző, kismama torna oktató, pre és postnatál tréner vagyok. Amiben tudok neked segiteni, szülés utáni regeneráció, szétnyílt hasizom regeneráció, core izmok erősítése, alakformálás.

Szakterületek

Szülés utáni regeneráció

Szétnyílt hasizom regeneráció

Core izmok erősítése

Alakformálás

Képesítések

Személyi edző

Kismama torna oktató

Pre és postnatál tréner

Szolgáltatásaim

Válaszd ki a számodra szimpatikus edzést és foglalj rá időpontot! Bejelentkezés után akár több alkalmat is kiválaszthatsz és használhatod meglévő bérleted. Ne feledd, elégedettségi garanciát vállalunk! Ha mégsem tetszett az órám, az első alkalom árát visszakapod!

0 Ft

15 perc

Új

Konzultáció

Az online, ingyenesen foglalható - 15 perces konzultáció lehetőséget biztosít számunkra, hogy jobban megismerjük egymást. Fontos tudnom, hogy mik a céljaid, mit szeretnél elérni az edzéssel. A beszélgetés során én is röviden bemutathatom magamat, és megbeszélhetjük, hogyan tudnék segíteni neked, hogy a legjobbat hozhasd ki magadból, ha velem edzel.

Online

5 000 Ft

60 perc

Új

Szülés utáni regeneráció

Szülés utáni regenerációban segítek neked, folyamatosan építjük fel a gyakorlatokat. Szétnyílt hasizom regeneráció, core izmok regenerációja. A regeneráció során felkészítjük a testedet arra, hogy vissza tudj térni a nehezebb fizikai terheléssel járó edzésekhez, vagy magas intenzitású edzéseket is tudj végezni panaszmentesen.

Online

Kismama / baba-mama torna

Rehabilitáció

+1

1 800 Ft

45 perc

Új

Szétnyílt hasizom regeneráció

Az edzések alkalmával megtanítom neked a helyes légzést, amivel újra tudod aktiválni a core izmokat és regeneráljuk a hasizmokat, a medence fenék izmokat. Az edzések segítségével újra tónusba kerül a hasfalad, és erős törzs izmaid lesznek. Egész testet megmozgató gyakorlatok, a fókusz a core és a farizmokon van.

Online
Interaktív

Kismama / baba-mama torna

Rehabilitáció

+1

1 560 Ft

45 perc

Új

Kerek popsi edzés

Szeretnél kerek popsit? Nem tudod milyen gyakorlatokat végezz? Akkor gyere és tornazz velem! Otthon végezhető saját testsúlyos és kevés eszköz igényű popsi centrikus gyakorlatok! (Miniband, alkalmanként kézisúlyzó) Kérdésed van? Jelentkezz be konzultációra! ☺️

Online
Interaktív

Alakformálás

Súlyzós edzés