Eppel-Czinke Anita

Frissen regisztrált

Anita

Frissen regisztrált

Online

Bemutatkozó szöveg

Kangatrainerként és RTM oktatóként kezdtem, így a szülés utáni regeneráció, az egyenes hasizmok eltávolodása, gátizom problémák voltak a fő területeim. Aztán a senior korosztály felé is nyitottam, sportoktató és spinning instruktor is lettem. Hiszem, hogy a sport nem azért fontos, hogy jobban nézzen ki a vendég, hanem hogy egészségesebb is legyen!

Szakterületek

Hasizom regeneració, kismama, senior korosztály

Képesítések

sportoktató (aerobik), gerinctréner, spinning instruktor, RTM oktató, RTM kismama oktató, RTM senior oktató, Kangatrainer, Kanga Powerhouse medencefenék tréner

Szolgáltatásaim

Válaszd ki a számodra szimpatikus edzést és foglalj rá időpontot! Bejelentkezés után akár több alkalmat is kiválaszthatsz és használhatod meglévő bérleted. Ne feledd, elégedettségi garanciát vállalunk! Ha mégsem tetszett az órám, az első alkalom árát visszakapod!

0 Ft

15 perc

Új

Konzultáció

Az online, ingyenesen foglalható - 15 perces konzultáció lehetőséget biztosít számunkra, hogy jobban megismerjük egymást. Fontos tudnom, hogy mik a céljaid, mit szeretnél elérni az edzéssel. A beszélgetés során én is röviden bemutathatom magamat, és megbeszélhetjük, hogyan tudnék segíteni neked, hogy a legjobbat hozhasd ki magadból, ha velem edzel.

Online

5 666 Ft

60 perc

Új

Funkcionális törzsizom erősítés

Egy edzés, amely során a törzsizmokat erősítjük. Ha ülőmunkát végzel, ha kiegészítő edzést keresel, ahol a has és hátizom sem marad ki, várlak!

Online

Gerinctorna

Naturál testépítés

+1

5 666 Ft

60 perc

Új

Kismama core és alakformáló edzés

A terhesség 12. hetétől biztonsággal végezhető edzés, amely segít a terhességi problémák megelőzésében (hátfájás, csípő fájás stb) és kellemesen átmozgat!

Online

Kismama / baba-mama torna

Sok más

5 666 Ft

60 perc

Új

gerinctorna

Ülőmunkát végzőknek, hátfájás és egyéb gerincproblémák megelőzésére javasolt edzés. Akár cégeknek is javaslom, amivel munkatársaik egészségét támogathatják. Átmozgató, mobilizáló- a feltöltődés garantált!

Online

Gerinctorna

Jóga és flexibilitás