Györfi Zsolt

Frissen regisztrált

powerzsoooti

Frissen regisztrált

Online
Személyes

Bemutatkozó szöveg

Szia! Üdvözöllek a WOG24 oldalamon! Személyi edző, FDM masszőr, fitness életmód és táplálkozási tanácsadó vagyok. Debrecen egyik privát edzőtermében, a Beaster Gym-ben dolgozom együtt a Vendégeimmel. Itt nincs tömeg, nem bámul senki, nyugodtan tudunk álmaid alakján dolgozni. Keress bátran az elérhetőségeimen! :)

Személyes helyszínek

FONTOS: A szolgáltatás díja nem minden esetben tartalmazza az edzőtermi belépő árát!
A
Beaster Gym | 4031 Debrecen, Széchenyi utca 80.

Szakterületek

Erőemelés

Súlyemelés

Testépítés

Streching

SMR hengerezés

Korrektív tréning

Táplálkozási tanácsadás

Svédmasszázs

Triggerpontos masszázs

Flossing szalagos edzés

Fascia késes masszázs

Nyirokmasszázs

Köpölyözés

Kinesio taping

Kismama torna

Képesítések

Fitness instruktor

Korrektív tréner

Életmód és táplálkozási tanácsadó

Svédmasszőr

Személyi edző

Szolgáltatásaim

Válaszd ki a számodra szimpatikus edzést és foglalj rá időpontot! Bejelentkezés után akár több alkalmat is kiválaszthatsz és használhatod meglévő bérleted. Ne feledd, elégedettségi garanciát vállalunk! Ha mégsem tetszett az órám, az első alkalom árát visszakapod!

0 Ft

15 perc

Új

Konzultáció

Az online, ingyenesen foglalható - 15 perces konzultáció lehetőséget biztosít számunkra, hogy jobban megismerjük egymást. Fontos tudnom, hogy mik a céljaid, mit szeretnél elérni az edzéssel. A beszélgetés során én is röviden bemutathatom magamat, és megbeszélhetjük, hogyan tudnék segíteni neked, hogy a legjobbat hozhasd ki magadból, ha velem edzel.

Online

5 000 Ft

60 perc

Új

Kismama tréning

Komplex szolgáltatás kismamák részére, akik: 1. gyermekük születését várják és szeretnék, hogy minél komplikációmentesebb legyen a szülésük; 2. nemrég adtak életet gyermeküknek és szeretnék, ha a rehabilitációjuk minél gyorsabb legyen; 3. gyermeket szeretnének és egészségesen szeretnének a várandóságnak neki kezdeni.

Személyes
A
Beaster Gym

Kismama / baba-mama torna

Sok más

5 000 Ft

60 perc

Új

Korrektív edzés sportolóknak

A Korrektív tréner segít klienseinek és sportolóinak, hogy megelőzzék a sérüléseket, csökkenti a mozgásterjedelem-beszűkülést, növeli az izom-ízületi kiegyensúlyozottságot, és a sportági eredményeket maximalizálja az által, hogy a diszfunkciókat felfedi, együttműködik a medical team-mel, akciótervet készít a sérülések kezelésre, megelőzésére.

Személyes
A
Beaster Gym

Rehabilitáció

Stretching, nyújtás

+1

5 000 Ft

60 perc

Új

Személyi edzés

A személyi edző olyan szakember, aki az egyén igényeihez igazított, személyre szabott edzés programokat tervez és vezet, felelősségteljes és körültekintő táplálkozási javaslatokat fogalmaz meg, hozzásegítve ezzel a klienst egészségi és fitnesz céljai eléréséhez.

Akár több fővel ( max 2 főig )

Személyes
A
Beaster Gym

Crossfit

Hevederes edzés

+8

10 000 Ft

60 perc

Új

Masszázs

Nem csak edzeni tudsz nálam, hanem masszázst is igénybe tudsz venni! Értek a svéd/frissítő-, trigger pontos-, mélyszöveti-, FDM-, nyirok-, fascia késes masszázshoz és a köpölyözés is a kisujjamban van! Vendégeim között a terem edzettjei, edzői, gyógytornászok, gyógymasszőrök is szerepelnek, megelégedésük a szolgáltatásom színvonalát is mutatja!

Személyes
A
Beaster Gym

Rehabilitáció

Sok más