Györfi Zsolt

Frissen regisztrált

powerzsoooti

Frissen regisztrált

Online
Személyes

Bemutatkozó szöveg

Szia! Itt most leírhatnám, hogy kiskorom óta szenvedélyem a sport, de ennél nagyobbat nem is hazudhatnék. :D 2011 óta sportolok aktívan, ennek dacára 2013-ban erőemelésben WPC Magyar Kupa 2., 2021-ben súlyemelésben masters 1., 2022-ben 2. helyezett voltam. Közgazdászként kezdtem, személyi edző lett belőlem. :) #gyeronk

Személyes helyszínek

FONTOS: A szolgáltatás díja nem minden esetben tartalmazza az edzőtermi belépő árát!
A
Bro'Z - Debrecen | 4027 Debrecen, Füredi út 76.

Szakterületek

Erőemelés

Súlyemelés

Testépítés

Streching

SMR hengerezés

Korrektív tréning

Táplálkozási tanácsadás

Svédmasszázs

Triggerpontos masszázs

Flossing szalagos edzés

Fascia késes masszázs

Nyirokmasszázs

Köpölyözés

Kinesio taping

Kismama torna

Képesítések

Fitness instruktor

Korrektív tréner

Életmód és táplálkozási tanácsadó

Svédmasszőr

Személyi edző

Szolgáltatásaim

Válaszd ki a számodra szimpatikus edzést és foglalj rá időpontot! Bejelentkezés után akár több alkalmat is kiválaszthatsz és használhatod meglévő bérleted. Ne feledd, elégedettségi garanciát vállalunk! Ha mégsem tetszett az órám, az első alkalom árát visszakapod!

0 Ft

15 perc

Új

Konzultáció

Az online, ingyenesen foglalható - 15 perces konzultáció lehetőséget biztosít számunkra, hogy jobban megismerjük egymást. Fontos tudnom, hogy mik a céljaid, mit szeretnél elérni az edzéssel. A beszélgetés során én is röviden bemutathatom magamat, és megbeszélhetjük, hogyan tudnék segíteni neked, hogy a legjobbat hozhasd ki magadból, ha velem edzel.

Online

5 000 Ft

60 perc

Új

Kismama tréning

Komplex szolgáltatás kismamák részére, akik: 1. gyermekük születését várják és szeretnék, hogy minél komplikációmentesebb legyen a szülésük; 2. nemrég adtak életet gyermeküknek és szeretnék, ha a rehabilitációjuk minél gyorsabb legyen; 3. gyermeket szeretnének és egészségesen szeretnének a várandóságnak neki kezdeni.

Személyes
A
Bro'Z - Debrecen

Kismama / baba-mama torna

Sok más

5 000 Ft

60 perc

Új

Korrektív edzés sportolóknak

A Korrektív tréner segít klienseinek és sportolóinak, hogy megelőzzék a sérüléseket, csökkenti a mozgásterjedelem-beszűkülést, növeli az izom-ízületi kiegyensúlyozottságot, és a sportági eredményeket maximalizálja az által, hogy a diszfunkciókat felfedi, együttműködik a medical team-mel, akciótervet készít a sérülések kezelésre, megelőzésére.

Személyes
A
Bro'Z - Debrecen

Rehabilitáció

Stretching, nyújtás

+1

5 000 Ft

60 perc

Új

Személyi edzés

A személyi edző olyan szakember, aki az egyén igényeihez igazított, személyre szabott edzés programokat tervez és vezet, felelősségteljes és körültekintő táplálkozási javaslatokat fogalmaz meg, hozzásegítve ezzel a klienst egészségi és fitnesz céljai eléréséhez.

Akár több fővel ( max 2 főig )

Személyes
A
Bro'Z - Debrecen

Crossfit

Hevederes edzés

+8

10 000 Ft

60 perc

Új

Masszázs

Nem csak edzeni tudsz nálam, hanem masszázst is igénybe tudsz venni! Értek a svéd/frissítő-, trigger pontos-, mélyszöveti-, nyirok-, fascia késes masszázshoz és a köpölyözés is a kisujjamban van! Vendégeim között a terem edzettjei, edzői, gyógytornászok, gyógymasszőrök is szerepelnek, megelégedésük a szolgáltatásom színvonalát is mutatja!

Személyes
A
Bro'Z - Debrecen

Rehabilitáció

Sok más