Kalincsák Beáta

5.0

Bea

5.0
Online

Bemutatkozó szöveg

Kalincsák Beáta vagyok, 3 gyermekes édesanya. Lassan 7 éve segítem az RTM program segítségével a szülés után lévő anyukákat és várandós kismamákat. A program célja nem csak az, hogy rendbe hozza a szülés utáni pocakot, hanem hogy megtanulj ezzel együtt élni; megértsd, mi történt a testedben és segítsen megelőzni a jövőbeni komolyabb károkat.

Személyes helyszínek

FONTOS: A szolgáltatás díja nem minden esetben tartalmazza az edzőtermi belépő árát!
A
Mindegy Yoga Központ | 8230 Balatonfüred, Lóczy Lajos u. 50.

Szakterületek

Hasizom regeneráció

Kismamatorna

Képesítések

Okleveles Kangatréner

Prekanga oktató

Anyatorna okattaó

RTM hivatalos oktatója

Testépítés fitnesz edző

Személyi edző

Szolgáltatásaim

Válaszd ki a számodra szimpatikus edzést és foglalj rá időpontot! Bejelentkezés után akár több alkalmat is kiválaszthatsz és használhatod meglévő bérleted. Ne feledd, elégedettségi garanciát vállalunk! Ha mégsem tetszett az órám, az első alkalom árát visszakapod!

0 Ft

15 perc

5.0

Konzultáció

Az online, ingyenesen foglalható - 15 perces konzultáció lehetőséget biztosít számunkra, hogy jobban megismerjük egymást. Fontos tudnom, hogy mik a céljaid, mit szeretnél elérni az edzéssel. A beszélgetés során én is röviden bemutathatom magamat, és megbeszélhetjük, hogyan tudnék segíteni neked, hogy a legjobbat hozhasd ki magadból, ha velem edzel.

Online

8 000 Ft

45 perc

Új

RTM hasizom regeneráció

Az RTM egy komplett rehabilitációs program, ami a rectus diastasisra (egyenes hasizmok eltávolodására) fókuszál, és fel/újra építi a gyenge törzstartó izmokat. A program célja nem csak az, hogy rendbe hozza a szülés utáni pocakot, hanem hogy megtanulj ezzel együtt élni; megértsd, mi történt a testedben.

Online

Kismama / baba-mama torna

Rehabilitáció

+1