Klein Botond

Frissen regisztrált

Boti

Frissen regisztrált

Online
Személyes

Bemutatkozó szöveg

Sziasztok! Klein Botond vagyok, személyi edző. A mozgás mindig szerves része napjaimnak. Az edzéseim során a számodra legmegfelelőbb mozgásforma mellett fogjuk felépíteni azt az utat amely nemcsak kimerítő, de élvezetes is célod elérésében. Nincs kettő ugyanolyan nap, viszont mindennap kihozhatod magadból a maximumot!

Személyes helyszínek

FONTOS: A szolgáltatás díja nem minden esetben tartalmazza az edzőtermi belépő árát!
A
Primefit | 1103 Budapest, Gyömrői út 99.

Szakterületek

Súlyzós edzés

Állóképesség

Személyre szabott edzésterv

Alakformálás

Táplálkozási tanácsadás

Izomtömeg növelés

Testsúlycsökkentés

Képesítések

Fitness instruktor-IWI Nemzetközi Fitnesziskola

Személyi edző-IWI Nemzetközi Fitnesziskola

Szolgáltatásaim

Válaszd ki a számodra szimpatikus edzést és foglalj rá időpontot! Bejelentkezés után akár több alkalmat is kiválaszthatsz és használhatod meglévő bérleted. Ne feledd, elégedettségi garanciát vállalunk! Ha mégsem tetszett az órám, az első alkalom árát visszakapod!

0 Ft

15 perc

Új

Konzultáció

Az online, ingyenesen foglalható - 15 perces konzultáció lehetőséget biztosít számunkra, hogy jobban megismerjük egymást. Fontos tudnom, hogy mik a céljaid, mit szeretnél elérni az edzéssel. A beszélgetés során én is röviden bemutathatom magamat, és megbeszélhetjük, hogyan tudnék segíteni neked, hogy a legjobbat hozhasd ki magadból, ha velem edzel.

Online

4 000 Ft

60 perc

Új

Személyi edzés

Személyi edzés -60p -Állapotfelmérés Személyre szabott edzésterv -Alakformálás -Táplálkozási tanácsadás -Izomtömeg növelés -Testsúlycsökkentés

Online
Személyes
A
Primefit

Alakformálás

Intervallum edzés (HIIT)

+7