Mészáros Dániel

Frissen regisztrált

Mészy

Frissen regisztrált

Online
Interaktív

Bemutatkozó szöveg

Üdvözletem sportolni vágyók! A nevem Mészáros Dániel, 32 éves vagyok. Életemet végigkísérte/kíséri a sport, kb. 12 éve edzem rendszeresen, sufniteremben kezdve lelkes amatőrként, hobbistaként, ezt az idő folyamán kinőve magát valami nagyobbá, letisztultabbá és profibbá.

Szakterületek

Kettlebell, súlyzós edzés, saját testsúlyos edzése

Képesítések

Fitness-instruktor

Szolgáltatásaim

Válaszd ki a számodra szimpatikus edzést és foglalj rá időpontot! Bejelentkezés után akár több alkalmat is kiválaszthatsz és használhatod meglévő bérleted. Ne feledd, elégedettségi garanciát vállalunk! Ha mégsem tetszett az órám, az első alkalom árát visszakapod!

0 Ft

15 perc

Új

Konzultáció

Az online, ingyenesen foglalható - 15 perces konzultáció lehetőséget biztosít számunkra, hogy jobban megismerjük egymást. Fontos tudnom, hogy mik a céljaid, mit szeretnél elérni az edzéssel. A beszélgetés során én is röviden bemutathatom magamat, és megbeszélhetjük, hogyan tudnék segíteni neked, hogy a legjobbat hozhasd ki magadból, ha velem edzel.

Online

2 500 Ft

60 perc

Új

DéTRAINING - Not Average Training -

Ez a - Not Average Training -, avagy nem átlagos edzés. Persze kérdezhetjük jogosan, hogy mi az a nem átlagos. Itt nem a feszengés és a pózolás a lényeg, hanem a kemény munka, a viszonylag egyszerű gyakorlatoktól kezdve egészen a nehezebb, összetettebb edzésmódszerekig. Ez lehet a nem átlagos. GYERE ES PRÓBÁLD KI TE IS!

Online
Interaktív

Alakformálás

Atlétika

+8

2 500 Ft

60 perc

Új

Egykezes fekvőtámasz, egylábas guggolás projekt

AKARAT, ERŐ, KITARTÁS... Ha adsz egy esélyt és élsz a lehetőséggel, akkor megtanítom NEKED az egykezes fekvőtámasz és az egylábas guggolás minden csínját-bínját, fortélyát. Egészen az alapoktól indulva, elindulva egy rögös és nehéz úton, a tanulás ösvényén. Ha végighaladsz és nem adod fel, akkor végre le tudsz majd nyomni 1 EGÉSZ ISMÉTLÉST!

Online
Interaktív

Alakformálás

Atlétika

+3