Rózsa Gábor

Frissen regisztrált

Gábor

Frissen regisztrált

Online

Bemutatkozó szöveg

Szeretettel Üdvözöllek! Kettlebell edzéseimen a legfontosabb számomra a biztonságra való törekvés . Igyekszem szisztematikusan haladni, figyelembe véve sportolóim fejlődését. A mennyiségi munka nálam nem prioritás. A minőségre törekszem és szinte az egyetlen kötelező dolog, amit betartok. "A több, az nem jobb... Csak több!" - Pavel Tsatsouline

Személyes helyszínek

FONTOS: A szolgáltatás díja nem minden esetben tartalmazza az edzőtermi belépő árát!
A
József Attila általános iskola | 2840 Oroszlány, Táncsics M. út 42

Szakterületek

Kettlebell

SFG

Girja sport

Képesítések

Sportedző (Testépítés, fitness)

Táplálkozási tanácsadó

Szolgáltatásaim

Válaszd ki a számodra szimpatikus edzést és foglalj rá időpontot! Bejelentkezés után akár több alkalmat is kiválaszthatsz és használhatod meglévő bérleted. Ne feledd, elégedettségi garanciát vállalunk! Ha mégsem tetszett az órám, az első alkalom árát visszakapod!

0 Ft

15 perc

Új

Konzultáció

Az online, ingyenesen foglalható - 15 perces konzultáció lehetőséget biztosít számunkra, hogy jobban megismerjük egymást. Fontos tudnom, hogy mik a céljaid, mit szeretnél elérni az edzéssel. A beszélgetés során én is röviden bemutathatom magamat, és megbeszélhetjük, hogyan tudnék segíteni neked, hogy a legjobbat hozhasd ki magadból, ha velem edzel.

Online

4 500 Ft

60 perc

Új

Erő és erő állóképesség kettlebellel

Kettlebell használatával erő és erő állóképességi edzés. Az edzéshez nem szükséges a kettlebell ismerete, viszont saját bellre szükség van. Az edzés kitér a mozgás fejlesztésére, mobilitás és stabilitás megfelelő helyen történő megnyilvánulására. Várlak szeretettel edzésemen.

Online

Intervallum edzés (HIIT)

Sok más

+3