Sajben Soma

Frissen regisztrált

Soma

Frissen regisztrált

Online
Személyes

Bemutatkozó szöveg

Szia, Soma vagyok, testnevelő tanár és edző. A mindennapokban azon dolgozom, hogy a lehető legtöbb ember életét változtassam meg jó irányba. A sport a táplálkozás és pihenés professzionális összehangolása egy magasabb minőségű életvitel érdekében. Ez az amiben segítek neked.

Személyes helyszínek

FONTOS: A szolgáltatás díja nem minden esetben tartalmazza az edzőtermi belépő árát!
A
Dinamic fitness stúdió Tatabánya | 2800 Tatabánya, Mártírok útja 45.

Szakterületek

Életmód, fitness, funkcionális edzés

Képesítések

Testépítés-fitness szakedző

Úszás szakedző

Trx tréner

Szolgáltatásaim

Válaszd ki a számodra szimpatikus edzést és foglalj rá időpontot! Bejelentkezés után akár több alkalmat is kiválaszthatsz és használhatod meglévő bérleted. Ne feledd, elégedettségi garanciát vállalunk! Ha mégsem tetszett az órám, az első alkalom árát visszakapod!

0 Ft

15 perc

Új

Konzultáció

Az online, ingyenesen foglalható - 15 perces konzultáció lehetőséget biztosít számunkra, hogy jobban megismerjük egymást. Fontos tudnom, hogy mik a céljaid, mit szeretnél elérni az edzéssel. A beszélgetés során én is röviden bemutathatom magamat, és megbeszélhetjük, hogyan tudnék segíteni neked, hogy a legjobbat hozhasd ki magadból, ha velem edzel.

Online

5 000 Ft

60 perc

Új

Személyi edzés

Személyre szabott edzésprogram alapján vezetett, edzések. Igény és állapot felmérés után, a céljaidat fókuszba helyezve dolgozunk, annak érdekében hogy a kitűzött célokat a lehető leghamarabb elérjük, és az eredményeket fenntartsuk. További részletekért kérlek foglalj ingyenes 15 perces konzultációra időpontot!

Online
Személyes
A
Dinamic fitness stúdió Tatabánya

Alakformálás

Futó edzés

+21