Somogyi Dániel

Frissen regisztrált

Dani

Frissen regisztrált

Online

Bemutatkozó szöveg

Sziasztok Somogyi Dániel vagyok, személyi edző, egészségfejlesztő szakember. Budapesten az egyik legmodernebb edzőteremben várlak titeket személyi, páros és kis csoportos edzésekkel. Szeretnél erősödni, fogyni vagy fittebb lenni??? Kezdjük el a munkát már ma

Személyes helyszínek

FONTOS: A szolgáltatás díja nem minden esetben tartalmazza az edzőtermi belépő árát!
A
Go active health club | 1075 Budapest, Holló utca 12-14.

Szakterületek

Sport

Képesítések

Rekreációszervezés és egészségfejlesztés diploma

személyi edző

funkcionális edző

Szolgáltatásaim

Válaszd ki a számodra szimpatikus edzést és foglalj rá időpontot! Bejelentkezés után akár több alkalmat is kiválaszthatsz és használhatod meglévő bérleted. Ne feledd, elégedettségi garanciát vállalunk! Ha mégsem tetszett az órám, az első alkalom árát visszakapod!

0 Ft

15 perc

Új

Konzultáció

Az online, ingyenesen foglalható - 15 perces konzultáció lehetőséget biztosít számunkra, hogy jobban megismerjük egymást. Fontos tudnom, hogy mik a céljaid, mit szeretnél elérni az edzéssel. A beszélgetés során én is röviden bemutathatom magamat, és megbeszélhetjük, hogyan tudnék segíteni neked, hogy a legjobbat hozhasd ki magadból, ha velem edzel.

Online

6 000 Ft

60 perc

Új

Erősítő edzés

Egyszerű, mert segítek! Hatékony mert egyszerű! A fókusz az erő és az izomtömeg növelésén van. Az edzést csinálhatod konditeremben vagy kültéren is. Csatlakozz hozzám online és érjünk el látványos eredményt.

Online

Alakformálás

Street workout

+1