Tarné Dobi Judit

Frissen regisztrált

Frissen regisztrált

Online
Személyes

Bemutatkozó szöveg

Judit vagyok, személyi edző. A sport számomra az egyik legjobb stresszoldó. Szeretnék segíteni abban, hogy jobban érezd magad a testedben. Fedezd fel, hogyan teheted a mozgást a napi rutinod részévé.

Személyes helyszínek

FONTOS: A szolgáltatás díja nem minden esetben tartalmazza az edzőtermi belépő árát!
A
Judyfit privát fitness terem | 1132 Budapest, Nyugati tér 4 földszint 7

Szakterületek

Állóképesség fejlesztés

Alakformálás

Nyújtás, streching

Saját testsúlyos edzés

TRX edzés

Köredzés

Képesítések

személyi edző

funkcionális edző

trx oktató

gyerek fitness

Szolgáltatásaim

Válaszd ki a számodra szimpatikus edzést és foglalj rá időpontot! Bejelentkezés után akár több alkalmat is kiválaszthatsz és használhatod meglévő bérleted. Ne feledd, elégedettségi garanciát vállalunk! Ha mégsem tetszett az órám, az első alkalom árát visszakapod!

0 Ft

15 perc

Új

Konzultáció

Az online, ingyenesen foglalható - 15 perces konzultáció lehetőséget biztosít számunkra, hogy jobban megismerjük egymást. Fontos tudnom, hogy mik a céljaid, mit szeretnél elérni az edzéssel. A beszélgetés során én is röviden bemutathatom magamat, és megbeszélhetjük, hogyan tudnék segíteni neked, hogy a legjobbat hozhasd ki magadból, ha velem edzel.

Online

3 375 Ft

60 perc

Új

Online személyi edzés

Személyre szabottan fittségi szintednek és céljaid elérésének megfelelő online óra. Az edzésprogram összeállításakor figyelembe veszem a rendelkezésre álló eszközeidet is.

Online

Alakformálás

Hevederes edzés

+4

4 500 Ft

60 perc

Új

Személyi edzés

Minden edzés személyre szabott amit a edzettségi szintednek megfelelően állítok össze. Az órákon kombináljuk a különböző edzés módszereket és eszközöket. Az edzések során jellemzően az alábbi eszközöket használjuk: trx, kézi súlyzók, kettlebell, súlyzórúd, miniband, gumikötél, instabil eszközök.

Személyes
A
Judyfit privát fitness terem

Alakformálás

Hevederes edzés

+4