Szolgáltatások létrehozása

A World of Gyms biztosítja számodra, hogy az egész világnak megmutathasd, ki vagy, mivel foglalkozol, miben vagy TE a legjobb!

Most pár rövid lépésben megmutatjuk, hogyan hozhatod létre szolgáltatásaidat a profilod alatt, hogy könnyedén megmutathasd a sportolni vágyóknak, miben tudod segíteni őket!

Első lépés:

Lehetőséget biztosítunkhogy az általad kínált szolgáltatásokhoz tartozó információkat részletesen megadhasd, ezzel pedig segítsd vendégeidet a választásában, hogy melyik órád passzol hozzájuk igazán.

Érdemes minden szolgáltatásodnak egyedi elnevezést adni és képet is feltölteni mellé, ahol megmutatod –hogyan dolgozol. (ne felejts el ügyelni a minőségre!)

A szolgáltatásod leírására is ugyanezt tanácsolnánk-  légy rövid, tömör, és informatív, mindig figyelj a minőségre! 

Második lépés:

Válaszd ki, hogy milyen formában tudnak hozzád foglalni vendégeid: -azaz válaszd ki, hogy az adott szolgáltatást Online/Személyesen vagy Mindkettő módon vehetik-e igénybe, azok akik hozzád szeretnének időpontot foglalni.

A –Személyes vagy –Mindkettő opció választása esetén a konkrét helyszínt is fel kell venned, aztán bejelölnöd azt, ahol találkozhatnak veled sportolóid. Figyelj rá, hogy a helyszínekre vonatkozó adatokat (is) MINDIG pontosan add meg!

Ezután válaszd ki a létrehozandó edzésed típusát – itt többet is megadhatsz, csakúgy, mint az alatta lévő kategóriáknál.

Végül, de nem utolsó sorban pedig a csúszka segítségével állítsd be, hogy az adott szolgáltatásod mennyi ideig tart, azaz milyen hosszú az edzésed.

Harmadik lépés:

Ha mindennel elkészültél és szeretnéd a létrehozott szolgáltatásodat publikussá tenni, akkor állítsd – Aktív-ra, a lap tetején. Miután az oldal adminisztrátora gyorsan ellenőrizte és jóváhagyta a szolgáltatásod, már be is állíthatod naptáradban a foglalható szabad időpontokat.

Egészen a jóváhagyásig van lehetőséged módosítani az adott szolgáltatást!

aktív állapot

FONTOS! Szolgáltatásodnál és  Jegyednél/Bérletednél is bármikor kikapcsolhatod az ’Aktív’ státuszt, így azt a szolgáltatást vagy jegyet/bérletet mások nem fogják azt látni, csak Te.

A már egyszer jóváhagyott, szolgáltatást nem kell újra elküldened az adminnak, bármikor visszakapcsolhatod Aktív-ra.

További cikkek

Bővítsd a szolgáltatási köröd online edzésekkel egyszerűen!

Az online fitnesz edzés a mai digitális korban egy kényelmes és rugalmas módja a testmozgásnak. Lehetőséget nyújt arra, hogy otthonról vagy bárhonnan hozzáférjünk edzésekhez és fitnesz programokhoz. Egy online fitnesz edzéssorozat indítása több lépésből áll annak érdekében, hogy hatékony és vonzó edzéseket biztosíts, miközben eléred a célközönséget. Íme egy lépésről lépésre szóló útmutató az induláshoz: […]

Edző vagy? Legyen egy jó időpontfoglaló rendszered!

Időpontot foglalni egy szolgáltatónál többféle módon lehet. Ott a hagyományos telefonos megoldás, lehet egyeztetni emailben és egyre népszerűbb a Messengeren vagy az egyéb üzenetküldő alkalmazásokon keresztüli kapcsolatfelvétel is. Ezek egyszerűek, praktikusak, mindenkinél kéznél vannak és ingyenesek is, de miért jobb mégis inkább egy rendes online időpontfoglaló rendszer bevezetésével bajlódni? Miben segíthet egy szolgáltatónak egy jó […]

Kérj visszajelzést, megéri!

Miért jó ha értékelést kapsz? A visszaigazolás mindig nagyon fontos dolog, kiváltképp egy olyan szakmában, ahol emberekkel foglalkozol. Az értékelésből leszűrhető, hogy mennyire voltak megelégedve az óráiddal. Az adott pontszámok átlagából, pedig látszik, hogy összességében Veled mennyire elégedettek az ügyfeleid. Miért hasznos, ha minél több sportoló értékel? Te annál pontosabb képet kapsz a Rólad alkotott […]