Jegy/bérlet megadása szolgáltatásaidhoz

Akárcsak a való életben, ahhoz, hogy egy szolgáltatásodat értékesíteni tudd – jegyet és/vagy bérletet kell hozzárendelned, melyek árát és felhasználhatóságát szabadon meghatározhatod.

Javasoljuk, hogy minden jegyednek/bérletednek egyedi és egyértelmű megnevezést adj, hogy könnyen meg tudd őket különböztetni.

Az igénybe vehető szolgáltatások résznél, azok közül a jóváhagyott szolgáltatások közül válogathatsz, amiket felvettél a szolgáltatások létrehozása menüben és az admin jóváhagyta.

jegy bérlet

Jegyedhez/bérletedhez több szolgáltatásodat is hozzá tudod rendelni, amit bármikor módosíthatsz!

A jegy/bérlet részletinél meg kell adnod, hogy hány alakalomra, és a megvásárlástól számított hány napig érvényes az adott jegyed/bérleted.

Az érvényességi időnek minimum 30 napot állíthatsz, hogy vendégeidnek elég ideje legyen hozzád foglalni.

A bérlet lejárta utáni időszakra nem adható le foglalás, éppen ezért érdemes mindig nyomon követned vendégeid  listáját és figyelmeztetned őket hamarosan lejáró bérletükről, az automatikus email-ek mellett is.

Ne feledd, a létrehozni kívánt jegyed/bérleted árát Te határozod meg, szabadon!

Ahhoz, hogy a legversenyképesebb árat tudd megadni érdemes utánajárnod az árazásoknak  és figyelmesen végig olvasni az Edzői ÁSZF-et!

jegy és bérlet hozzáadása

 

A létrehozott jegyed/bérleted, akárcsak a szolgáltatásodnál csak az – Aktív -ra állítás után kerül beküldésre az adminisztrátornak, és csak az ő jóváhagyása után lesz publikus, tehát megvásárolható a vendégeid számára.

FONTOS! Szolgáltatásodnál és Jegyednél/Bérletednél is bármikor kikapcsolhatod az ’Aktív’ státuszt, így azt mások nem fogják látni, csak Te. A már egyszer jóváhagyott szolgáltatást nem kell újra elküldened az adminisztrátornak, bármikor visszakapcsolhatod Aktív-ra.

További cikkek

Bővítsd a szolgáltatási köröd online edzésekkel egyszerűen!

Az online fitnesz edzés a mai digitális korban egy kényelmes és rugalmas módja a testmozgásnak. Lehetőséget nyújt arra, hogy otthonról vagy bárhonnan hozzáférjünk edzésekhez és fitnesz programokhoz. Egy online fitnesz edzéssorozat indítása több lépésből áll annak érdekében, hogy hatékony és vonzó edzéseket biztosíts, miközben eléred a célközönséget. Íme egy lépésről lépésre szóló útmutató az induláshoz: […]

Edző vagy? Legyen egy jó időpontfoglaló rendszered!

Időpontot foglalni egy szolgáltatónál többféle módon lehet. Ott a hagyományos telefonos megoldás, lehet egyeztetni emailben és egyre népszerűbb a Messengeren vagy az egyéb üzenetküldő alkalmazásokon keresztüli kapcsolatfelvétel is. Ezek egyszerűek, praktikusak, mindenkinél kéznél vannak és ingyenesek is, de miért jobb mégis inkább egy rendes online időpontfoglaló rendszer bevezetésével bajlódni? Miben segíthet egy szolgáltatónak egy jó […]

Kérj visszajelzést, megéri!

Miért jó ha értékelést kapsz? A visszaigazolás mindig nagyon fontos dolog, kiváltképp egy olyan szakmában, ahol emberekkel foglalkozol. Az értékelésből leszűrhető, hogy mennyire voltak megelégedve az óráiddal. Az adott pontszámok átlagából, pedig látszik, hogy összességében Veled mennyire elégedettek az ügyfeleid. Miért hasznos, ha minél több sportoló értékel? Te annál pontosabb képet kapsz a Rólad alkotott […]