Naptárad beállításának lépései

Edzői naptárad beállítása

Naptáradat egyszerűen beállíthatod és kezelheted, így vendégeid pár kattintással, könnyedén tudnak időpontot foglalni a kiválasztott szolgáltatásodra.

FONTOS! Naptárad beállításait mindig ellenőrizd és tarts naprakészen!

Edzési idősáv beállítása

  • Először be kell állítanod, hogy milyen idősávban vagy elérthető, azaz, hogy mikortól kezded a munkát, melyik az első és utolsó időpont, amire tudnak hozzád foglalni vendégeid. A rendszer 30 perces blokkokat fog létrehozni.

naptár beállítás

Foglalás legkorábbi leadása

Következő lépésként ki kell választanod a Foglalás leadását- tehát azt, hogy a vendégeid minimum mennyi idővel az edzés előtt jelentkezhetnek be hozzád. Ez azért fontos, hogy legyen elég időd felkészülni az edzésre.

Edzéstípus választás

Válaszd ki, hogy milyen formában vagy elérhető az adott időpontokban.

Kiválaszthatod, hogy csak online, csak személyesen vagy mindkettő módon elérhető vagy. A kiválasztott lehetőségek alapján tudod jelölni időpontjaidat.

 

elérhetőség

Helyszín választás

Ha a személyes elérhetőségi típust vagy a mindkettőt választottad, be kell jelölnöd, hogy a korábban felvitt helyszínek közül melyiken van megtalálható a foglalható időpontokban.  Ne feledd, a helyszínek összefüggenek a felvett szolgáltatásaiddal!

naptar beállítás

Napok másolása

A fent megadott beállításoknak megfelelően válaszd ki elérhetőséged a naptárban.

A beállított napokat lehetőséged van másolni – ehhez válaszd ki azokat a napokat, amikre másolni szeretnéd a megadott beállításokat. Majd nyomd meg a nap másolása gombot.

Naptárad beállításait bármikor módosíthatod vagy törölheted a Naptár alaphelyzetbe állítása gomb megnyomásával. Ha több napra vonatkozóan szeretnéd a módosításd, ne felejtsd el másolni azokra a napokra!

További cikkek

Bővítsd a szolgáltatási köröd online edzésekkel egyszerűen!

Az online fitnesz edzés a mai digitális korban egy kényelmes és rugalmas módja a testmozgásnak. Lehetőséget nyújt arra, hogy otthonról vagy bárhonnan hozzáférjünk edzésekhez és fitnesz programokhoz. Egy online fitnesz edzéssorozat indítása több lépésből áll annak érdekében, hogy hatékony és vonzó edzéseket biztosíts, miközben eléred a célközönséget. Íme egy lépésről lépésre szóló útmutató az induláshoz: […]

Edző vagy? Legyen egy jó időpontfoglaló rendszered!

Időpontot foglalni egy szolgáltatónál többféle módon lehet. Ott a hagyományos telefonos megoldás, lehet egyeztetni emailben és egyre népszerűbb a Messengeren vagy az egyéb üzenetküldő alkalmazásokon keresztüli kapcsolatfelvétel is. Ezek egyszerűek, praktikusak, mindenkinél kéznél vannak és ingyenesek is, de miért jobb mégis inkább egy rendes online időpontfoglaló rendszer bevezetésével bajlódni? Miben segíthet egy szolgáltatónak egy jó […]

Kérj visszajelzést, megéri!

Miért jó ha értékelést kapsz? A visszaigazolás mindig nagyon fontos dolog, kiváltképp egy olyan szakmában, ahol emberekkel foglalkozol. Az értékelésből leszűrhető, hogy mennyire voltak megelégedve az óráiddal. Az adott pontszámok átlagából, pedig látszik, hogy összességében Veled mennyire elégedettek az ügyfeleid. Miért hasznos, ha minél több sportoló értékel? Te annál pontosabb képet kapsz a Rólad alkotott […]