Új funkciókkal bővültünk!

Annak érdekében, hogy az oktatók még szélesebb körét tudjuk támogatni új, hasznos funkciókkal bővítettük a World of Gyms oldalát.

A személyi edzések mellet, a trénerek mostantól bővíthetik szolgáltatásaik körét: csoportos órákkal, felvehetnek megadott szolgáltatásaik mellé társas jegyet/bérletet és beállíthatnak egy 15 perces konzultációs lehetőséget, amit ingyenesen kihasználhatnak az érdeklődő vendégek.

Röviden, egyesével bemutatjuk a fent említett új funkciólat és előnyeiket, amivel reményeink szerint még jobban megkönnyítjük  az edzők munkáját!

Csoportos óra

A csoportos edzések az utóbbi években nagyon népszerűvé váltak, és egyre többen választják ezt a formát a személyes edzések mellett. A csoportos edzések előnyei közé tartozik a motiváció növelése, a társaság és közösség érzése, a változatos és szórakoztató edzések, valamint a személyre szabott edzéstervvel egyenértékű eredmények elérése.

Csoportos óra beállítása

A World of Gyms edzői egyszerűen kiválaszthatják, hogy milyen edzés fajtát szeretnének létrehozni.

csoportos óra

A csoportos órák esetében is lehetőség van személyes vagy online tartandó óra megadására, majd a kiválasztásnak megfelelően ezeken belül is több opció megadható.

csoportos óra beállítása

A csoportos órákhoz ugyanúgy jegyet/ bérletet kell hozzárendelni, akárcsak a személyi edzésnél.

A felvitt jegynél/bérletnél kiválasztható, hogy melyik csoportos órára érvényes.

csoportos jegy

Miben különbözik a csoportos óra a személyi edzéstől a World of Gyms rendszerében?

  • Egy megadott csoportos órára többen is jelentkezhetnek – amit az edző tud beállítani a csoportos szolgáltatás felvitele során.
  • A naptárban a csoportos órákat külön kell beállítani, hiszen ezeknek fix időpontja és módja van, tehát ebben az esetben nem a sportoló dönti el szabadon mikor/hova szeretne időpontot foglalni (mint a személyi edzés esetében), hanem egy adott órára jelentkezhet, adott időpontra.
  • A csoportos órákat a naptárban másik fülön kell beállítani. Nézd meg az erről szóló bemutató videót ITT.
  • A csoportos órák lemondása edzői részről az adott óra törlésével jár a naptában, hogy a több foglalás ne érkezhessen arra az időpontra.

Társas személyi edzés

A World of Gyms szeretné kiszolgálni azokat az oktatókat is, akik lehetőséget biztosítanak vendégeiknek, hogy többedmagukkal vegyenek részt egy edzésen. A társas személyi edzésre a sportló elhívhatja barátját, családtagját, bárkit, akivel szeretné együtt átélni a mozgás örömét.

Az edző a már meglévő személyi edzés szolgáltatásihoz hozzárendelhet olyan jegyet/bérletet, amit többen vehetnek igénybe. A társas jegy/bérlet létrehozása során az oktató kiválaszthatja, hogy az adott jeggyel/bérlettel hányan vehetnek részt az órán (max 4 fő).

Az oktató létrehozhat teljesen új szolgáltatást is, amihez hozzákapcsolhatja a társas jegyet/bérletet, azonban a szolgáltatást mindig a személyi edzés kategóriában kell létrehozni!

csoportos óra

Hogyan néz ki ez a gyakorlatban?

  • Ha egy adott szolgáltatáshoz társas jegy/ bérlet (is) van hozzárendelve, akkor a vendég annak megvásárlásával több, általa kiválasztott személyt is meg tud hívni az adott órára. Tehát pl. ha olyan jegyet/bérletet vásárol a vendég amihez az edző a max 3 fő-t állított be, akkor a vásárló még 2 embert tud meghívni a jegyhez/bérlethez rendelt edzésekre.
  • A meghívást a jegy kiválasztása és az időpont kiválasztását követően tudja megtenni, a meghívni kívántak email címének beírásával.
  • A társas jegy/bértelet ára mindig csak a vásárlótól kerül levonásra, a meghívottaktól nem.
  • A meghívottak a sportolói profiljukba belépve a “Felhasználható jegyek és bérletek” menüpont alatt megtalálhatják a jegyet/bérletet, amivel részt tudnak venni az ahhoz rendelt órákon.

Konzultáció

 A Wolrd of Gyms célja támogatni az edzőket, hogy még többen megismerhessék őket, és szolgáltatásaikat. Minden oktatónak biztosított egy automatikusan, a személyi edzések alá rendelhető ingyenes, online – 15 perces konzultáció, annak érdekében, hogy az érdeklődő vendégek megismerhessék őket.

Felméréseink szerint a konzultációs lehetőség használatával akár háromszor annyi érdeklődőből lehet elkötelezett vendég, hiszen bátrabban vásárolnak jegyet/bérletet a sportolni vágyók, ha előtte lehetőségük nyílik megismerni az edzőt.

konzultáció

A konzultációs opció bármikor aktiválható/inaktiválható egy gombnyomás segítségével.

Hogyan tudnak foglalni a konzultációra az érdeklődők?

  •  Mivel a konzultáció online, így az edzőnek mindenképpen be kell jelölnie online elérhetőségi időpontot a naptárjában. A naptár beállításról és az elérhetőségről szóló videó ITT található.
  • Egy érdeklődő csak egyszer vehet részt egy adott edző ingyenes konzultációján! A rendszer vizsgálja, hogy az érdeklődő kihasználta-e már a konzultációs lehetőséget az adott oktatónál, és amennyiben igen, úgy számára ez az opció nem lesz többet elérhető.

konzultáció

 

További cikkek

Bővítsd a szolgáltatási köröd online edzésekkel egyszerűen!

Az online fitnesz edzés a mai digitális korban egy kényelmes és rugalmas módja a testmozgásnak. Lehetőséget nyújt arra, hogy otthonról vagy bárhonnan hozzáférjünk edzésekhez és fitnesz programokhoz. Egy online fitnesz edzéssorozat indítása több lépésből áll annak érdekében, hogy hatékony és vonzó edzéseket biztosíts, miközben eléred a célközönséget. Íme egy lépésről lépésre szóló útmutató az induláshoz: […]

Edző vagy? Legyen egy jó időpontfoglaló rendszered!

Időpontot foglalni egy szolgáltatónál többféle módon lehet. Ott a hagyományos telefonos megoldás, lehet egyeztetni emailben és egyre népszerűbb a Messengeren vagy az egyéb üzenetküldő alkalmazásokon keresztüli kapcsolatfelvétel is. Ezek egyszerűek, praktikusak, mindenkinél kéznél vannak és ingyenesek is, de miért jobb mégis inkább egy rendes online időpontfoglaló rendszer bevezetésével bajlódni? Miben segíthet egy szolgáltatónak egy jó […]

Kérj visszajelzést, megéri!

Miért jó ha értékelést kapsz? A visszaigazolás mindig nagyon fontos dolog, kiváltképp egy olyan szakmában, ahol emberekkel foglalkozol. Az értékelésből leszűrhető, hogy mennyire voltak megelégedve az óráiddal. Az adott pontszámok átlagából, pedig látszik, hogy összességében Veled mennyire elégedettek az ügyfeleid. Miért hasznos, ha minél több sportoló értékel? Te annál pontosabb képet kapsz a Rólad alkotott […]