Csoportos órák naptáradba való felvitelének lépései

Edzői naptárad beállítása- csoportos óra esetén

Naptáradat egyszerűen felviheted csoportos óráidhoz tartozó foglalható időpontjaidat is.   Ehhez persze előfeltétel, hogy a szolgáltatásaid között legalább egy, aktívált csoportos óra szerepeljen.

FONTOS! Naptárad beállításait mindig ellenőrizd és tartsd naprakészen!

Edzési idősáv beállítása

  • Először be kell állítanod, hogy milyen idősávban vagy elérthető, azaz, hogy mikortól kezded a munkát, melyik az első és utolsó időpont, amire tudnak hozzád foglalni vendégeid. A rendszer 30 perces blokkokat fog létrehozni. – Amennyiben az idősávot már megadtad, korábbi személyi edzéseidhez, ezt nem kell újra beállítanod.

Edzés fajtájának kiválasztása

  • Válaszd ki az edzés fajtájánál a csoportos órát – így a megadott óráidhoz tudod majd beállítani a fix idősávokat, amire foglalhatnak vendégeid.

naptár beállítás

Csoportos óra választása

  • Itt láthatod a korábban, szolgáltatásaid közé felvitt és az admin által jóváhagyott csoportos óráidat. Válaszd ki ezek közül azt, amelyiknek be szeretnéd jelölni a naptárban a fix, foglalható idősávját.

csoportos órák

  • Neked csak a kezdő időpontot kell megadnod, a rendszer tudja, hogy milyen hosszú a kiválasztott szolgáltatásod és annyi szabad slotot színez kékre.
  • Csak a naptáradban lévő szabad időpontok jelölhetők ki a csoportos óráidhoz, ahogy a példa is mutatja, van olyan személyi edzés időpont felvéve a naptárba, ami már nem szabad.
  • Minden csoportos óra egy számmal van jelölve. Ez azért van, hogy ha két különböző csoportos órád kezdődne egymás után, meg tudd egyszerűen különböztetni a naptáradban őket.

Csoportos óra időpontok

  • A naptárad alatt összesítve láthatod a felvitt csoportos óráidat és azok időpontjait és minden egyéb tulajdonságát.
  •  Ha egy csoportos órádat mégsem tartanád meg az adott napon, innen egyszerűen törölheted, abban az esetben ha még nem érkezett rá foglalás.

csoportos óra időpontok

A beállított napokat lehetőséged van másolni – ehhez válaszd ki azokat a napokat, amikre másolni szeretnéd a megadott beállításokat. Majd nyomd meg a nap másolása gombot.

Naptárad beállításait bármikor módosíthatod vagy törölheted a Naptár alaphelyzetbe állítása gomb megnyomásával. Ha több napra vonatkozóan szeretnéd a módosítást, ne felejtsd el másolni azokra a napokra!

Nézd meg összefoglaló videónkat, ahol láthatod egyben a személyi edzésed naptárbeállítását és a csoportos óráidét is egyben. A videót ITT éred el!

 

 

 

 

 

További cikkek

Bővítsd a szolgáltatási köröd online edzésekkel egyszerűen!

Az online fitnesz edzés a mai digitális korban egy kényelmes és rugalmas módja a testmozgásnak. Lehetőséget nyújt arra, hogy otthonról vagy bárhonnan hozzáférjünk edzésekhez és fitnesz programokhoz. Egy online fitnesz edzéssorozat indítása több lépésből áll annak érdekében, hogy hatékony és vonzó edzéseket biztosíts, miközben eléred a célközönséget. Íme egy lépésről lépésre szóló útmutató az induláshoz: […]

Edző vagy? Legyen egy jó időpontfoglaló rendszered!

Időpontot foglalni egy szolgáltatónál többféle módon lehet. Ott a hagyományos telefonos megoldás, lehet egyeztetni emailben és egyre népszerűbb a Messengeren vagy az egyéb üzenetküldő alkalmazásokon keresztüli kapcsolatfelvétel is. Ezek egyszerűek, praktikusak, mindenkinél kéznél vannak és ingyenesek is, de miért jobb mégis inkább egy rendes online időpontfoglaló rendszer bevezetésével bajlódni? Miben segíthet egy szolgáltatónak egy jó […]

Kérj visszajelzést, megéri!

Miért jó ha értékelést kapsz? A visszaigazolás mindig nagyon fontos dolog, kiváltképp egy olyan szakmában, ahol emberekkel foglalkozol. Az értékelésből leszűrhető, hogy mennyire voltak megelégedve az óráiddal. Az adott pontszámok átlagából, pedig látszik, hogy összességében Veled mennyire elégedettek az ügyfeleid. Miért hasznos, ha minél több sportoló értékel? Te annál pontosabb képet kapsz a Rólad alkotott […]