Személyi és csoportos edzők virtuális asszisztense 0-24-ben!

Egy nemrégiben indult online platform bárhol, bármikor elérhetővé teszi kedvenc személyi edzőnket és sportágunkat. A World of Gyms nem csupán egy edzőkereső, de az időpontegyeztetést és a számlázást is megoldja.

Az elmúlt, pandémiával sújtott években kiderült, mekkora segítséget nyújthatnak az online platformok az élet minden területén. Digitális világunkban egyre gyakrabban intézzük online teendőinket, legyen szó bankolásról, szállásfoglalásról vagy akár a bevásárlásról.

E felismerések hatására született meg az ötlet egy portál létrehozására, ami a mai trendeknek és igényeknek megfelelően gyorsan és egyszerűen köti össze a személyi edzőket és a sportolni vágyókat, kihasználva a digitalizáció minden előnyét. A  World of Gyms nem csupán egy edzőkereső, hanem egy komplex rendszer, ami az elhatározás pillanatától végig segíti a mozogni vágyó szereplőket, legyen szó kung-furól, súlyzós edzésről vagy éppen vízilabdáról.

Miben nyújt segítséget a World of Gyms?

A World of Gyms elsődleges célja, hogy az edzéssel kapcsolatos mindennapi feladatokat az online térbe terelje, és ezáltal egyszerűsítse a felhasználók életét, hogy több idejük maradjon arra, ami igazán fontos. Egy gyors regisztrációval nemcsak eggyel több helyen lesz jelen az edző, hanem számos támogatást is kap, ami megkönnyíti a mindennapi munkáját és minimalizálja az ügyfélszerzése fordított idejét. A World of Gyms fontosnak tartja az ügyfélélmény javítását, és az ügyfelek elégedettségének növelését is, ami hosszú távú ügyfélkapcsolatok kialakítását eredményezi. Fejlesztéseinket folyamatosan és ennek tükrében végezzük éppen ezért kiemelt szerepet kap a felhasználói visszajelzés.

Értékes marketingtámogatás

A sikeres edzői tevékenységhez napjainkban már nélkülözhetetlen – kiemelten a kezdeti időszakban – a folyamatos jelenlét. A marketing célja itt is, mint valamennyi más szolgáltatásnál az üzleti tevékenységek fokozása, a szolgáltatások értékesítésének növelése, és az ügyfelek elégedettségének javítása. A marketingtevékenységek lehetnek hagyományosak, mint például a hirdetések, nyomtatott anyagok, TV- és rádióreklámok, vagy digitálisak (e-mail marketing, közösségimédia- és influencer-marketing). A digitális marketing egyre fontosabbá válik a modern üzleti környezetben, hiszen egyre többen használják az internetet és a mobil eszközöket. A wog24.com platform marketing csapattal együttműködve saját stratégia kialakítása mellett célzottan próbálja elérni a lehető legtöbb csatornán azokat az embereket, akiknek megfelelő szolgáltatást tud biztosítani.

Az online elérhetőség ma már elengedhetetlen!

Mint minden új vállalkozás indulásnál, kezdetben az új ügyfelek megszerzése egyáltalán nem könnyű. Sosem szabad viszont elfelejteni a hosszútávú célt, és pozitívnak maradni, még akkor is, ha a várt sikerek nem olyan ütemben jönnek, ahogyan azt az elején elképzelte az ember. Azzal, hogy a WoG biztosítja a felületet és a lehetőséget az online foglalásra és fizetésre, jelentősen megkönnyíti a leendő vendégek számára, hogy az elhatározástól eljussanak a megvalósításig. És aki már elérhető online, miért ne tarthatna edzést is online a személyes edzések mellett, kifejezetten a vendégek igényeihez igazodva?

Finomhangolj, mert megéri!

Mielőtt belekezdenél a virtuális szolgáltatások nyújtásába, érdemes időt fordítani a folyamatok finomítására. Arra, hogy a virtuális edzéseket zökkenőmentessé, értékessé és hatékonnyá tedd az ügyfelek számára. Érdemes a jól bevált gyakorlatokkal kezdeni és azokat kipróbálni az online térben, akár barátok, családtagok vagy a régi hűséges vendégek bevonásával. Aki bizonytalan, vagy egyszerűen nem olyan típusú mozgásformát űz, ami az online térben szakmailag megfelelően megtartható, annak sem kell teljesen elzárkóznia attól, hogy az első találkozást, megbeszélést egyeztetést online rendezze. Jelentős időt takaríthat meg ugyanis az ember mind leendő vendégei, mind önmaga számára.

Ingyenes konzultációs lehetőséget biztosítása egyszerűen!

A World of Gyms célja támogatni az edzőket abban, hogy még többen megismerjék őket, és szolgáltatásaikat. A platform minden oktató számára biztosít egy automatikusan, a személyi edzések alá rendelhető ingyenes, online 15 perces konzultációt, annak érdekében, hogy az érdeklődők megismerhessék őket.

A World of Gyms felmérései szerint a konzultációs lehetőség használatával akár háromszor annyi érdeklődőből  válhat elkötelezett vendég, mint egyébként, hiszen a személyes kontaktus megteremtése után – még ha az csupán virtuális is – bátrabban vásárolnak jegyet/bérletet a sportolni vágyók.

Időpontfoglalás bárhol, bármikor

Az időpontfoglaló rendszer lehetőséget biztosít a felhasználók számára, hogy az interneten keresztül böngésszenek az elérhető időpontok között, majd egyszerűen és gyorsan le is foglalják a kívánt időpontot. Ha edzőként ilyet használsz, egyrészt csökkentheted a telefonálgatásra elpazarolt időt, másrészt a vendéged bármikor bejelentkezhet hozzád anélkül, hogy megzavarna például az edzéstartásban. Arról nem is beszélve, hogy a vendég biztosan rögtön el tudja intézni a foglalást, arra az időpontra amit megfelelőnek talál, hiszen real time látja a szabad időpontokat.

időpontfoglaló

A lefoglalt időpont ráadásul bármikor lemondható, és foglalható helyette egy másik, amiről az érintettek azonnali értesítést kapnak.

Az értesítések nemcsak egy-egy lemondásnál fontosak, ezért a rendszer lehetőséget biztosít arra is, hogy a felhasználók emlékeztetőket kapjanak a közelgő edzések időpontjáról, vagy arról, hogy hamarosan lejár a bérletük.

Gyors, kényelmes, biztonságos fizetés

A bankkártyás fizetés gyors és kényelmes, és ma már szinte mindenhol elfogadják, népszerű és hatékony, a vendégek pedig el is várják. A WoG platformba épített barion fizetési felület lehetővé teszi, hogy a vendégek kényelmesen és biztonságosan fizessenek vásárlásaikért.

Automatikus számlázás

Az adminisztrációt kevésbé kedvelő edzőknek jó hír, hogy a platform lehetőséget biztosít az automatikus számlakiállításra is. A sportoló valamennyi számláját le tudja tölteni a belépett felhasználóként a profilja alól a  “Korábbi vásárlásaim” menüpontból. Fontos, hogy ez választható opció, ha az edző jobban szeretné a számlázást saját maga intézni, akkor az edzői díjról szóló számlát az általunk megküldött e-mail alapján kiállíthatja és eljuttathatja ő is a sportolónak.

„A World of Gyms egy igazán trendi és felhasználóbarát oldal, ami hiánypótló megoldásokat kínál a sportolás szerelmeseinek, kihasználva az online tér nyújtotta szabadságot. A koronavírus időszaka nem csak azt mutatta meg, milyen fontos az egészség, hanem azt is, milyen jó szolgálatot tehet az online világ egyes szakmák képviselőinek. A World of Gyms célja, hogy a személyi edzők a külső körülményektől függetlenül bármikor megmutathassák és könnyen elérhetővé tegyék magukat a sportolni vágyók számára, ezzel párhuzamosan pedig egyre több embernek legyen lehetősége akkor és azt sportolni, amikor és amit csak szeretne” – mondja Horváth Tamás, a World of Gyms alapítója sportlétesítmény vezetői és tízévnyi IT-szektorban szerzett tapasztalat birtokában.

A World of Gyms várja csapatába azon személyi edzők jelentkezését, akik szívesen felpörgetnék vendégeik számát, és szeretnének még több sportolni vágyóhoz eljutni, vagy kipróbálni az online edzés előnyeit. A portál használata kizárólag a platformon keresztül szerzett bevételek után kér meghatározott százalékot. Erről részletes tájékoztató itt elérhető.

Ha úgy érzed szívesen kipróbálnád magad ezen a csatornán is, de maradtak még kérdéseid, vagy segítségre szorulsz, bátran keresd a World of Gyms csapatát a iroda@wog24.com e-mail elérhetőségen.

További cikkek

Bővítsd a szolgáltatási köröd online edzésekkel egyszerűen!

Az online fitnesz edzés a mai digitális korban egy kényelmes és rugalmas módja a testmozgásnak. Lehetőséget nyújt arra, hogy otthonról vagy bárhonnan hozzáférjünk edzésekhez és fitnesz programokhoz. Egy online fitnesz edzéssorozat indítása több lépésből áll annak érdekében, hogy hatékony és vonzó edzéseket biztosíts, miközben eléred a célközönséget. Íme egy lépésről lépésre szóló útmutató az induláshoz: […]

Edző vagy? Legyen egy jó időpontfoglaló rendszered!

Időpontot foglalni egy szolgáltatónál többféle módon lehet. Ott a hagyományos telefonos megoldás, lehet egyeztetni emailben és egyre népszerűbb a Messengeren vagy az egyéb üzenetküldő alkalmazásokon keresztüli kapcsolatfelvétel is. Ezek egyszerűek, praktikusak, mindenkinél kéznél vannak és ingyenesek is, de miért jobb mégis inkább egy rendes online időpontfoglaló rendszer bevezetésével bajlódni? Miben segíthet egy szolgáltatónak egy jó […]

Kérj visszajelzést, megéri!

Miért jó ha értékelést kapsz? A visszaigazolás mindig nagyon fontos dolog, kiváltképp egy olyan szakmában, ahol emberekkel foglalkozol. Az értékelésből leszűrhető, hogy mennyire voltak megelégedve az óráiddal. Az adott pontszámok átlagából, pedig látszik, hogy összességében Veled mennyire elégedettek az ügyfeleid. Miért hasznos, ha minél több sportoló értékel? Te annál pontosabb képet kapsz a Rólad alkotott […]