Edzői díjak elszámolása

Az edzők által felvett szolgáltatások értékesítése a platformon keresztül történik. A megvásárolt jegyek és bérletek összege fizetést követően az erre a célra vezetett Barion számlára kerül. A beérkezett díjakból kerül kalkulálásra és kiutalásra az elszámolási periódus végét követően (jelenleg ez havonta 2 alkalom) az edzői díj.

Kiutalható edzői díj kalkulálása:

  • Minden olyan edző által kiszámlázott tétel, melyre igaz:
    • Elszámolási időszakban megtartásra került és az edző megtartottként visszaigazolt
    • Nem érkezett rá sportolói panasz a megtartást követő 7 napon belül
    • Korábban panaszos edzés panaszkivizsgálásának eredménye: elutasítás és ez alapján a díj elszámolható

Platformhasználati díj

Regisztrációs díj és havi rendszeres tagsági díj nincsen,  a platform a működéséhez szükséges költségeket az alábbiakból fedezi:

  • új Vendég első edzésének díja 100%-ban a platformnál marad,  hogy ennek mi az oka, arról részletesen itt olvashatsz a “Pénzvisszafizetési garancia” menüpont alatt
  • valamennyi további megtartott óra esetén, az edző által megadott edzés díjának 5%+áfa (azaz 6,35%) tartalma

Kivételes esetek 

  • Lejárt bérletek fel nem használt alkalmainak elszámolása:

a lejárt bérleteken maradt alkalmak díjának  40%+áfa tartalmát megtartja a platform, a fennmaradó összeget pedig továbbítja az edző felé. Ezen összegről a platform számlát állít ki az Edzőnek. Fenti összegek elszámolása a lejáratot követően a 30. naptól esedékes és az soron következő elszámolással kerül kiutalásra.

Kíváncsi vagy mire fordítjuk ezt az összeget? Kattints ide  az “Elszámolás” menüpont alatt részletesen olvashatsz róla!

  • Első ingyenes online konzultációs szolgáltatás

speciális szolgáltatás típus, nem számít edzésnek.  Az edző szabadon eldöntheti, hogy él-e a lehetőséggel, hogy ilyen alkalmat biztosítson a leendő Vendégeinek. A rendszeres kimutatásban külön nem szerepel, de az edző profiljába belépve naprakészen nyomon tudja követni, hogy kik vették nála igénybe már az első konzultációs lehetőséget.

Fontos

Minden elszámolási periódus végén az általad megadott e-mail címre tételesen kimutatást kapsz, melynek tartalmaznia kell:

  • az elszámolási periódust (első: adott hónap 1-15-ig, második: adott hónap 16-31-ig)
  • a megtartott órákat,
  • jegy vagy bérlet megnevezése,
  • az edzőnek járó összeget

Elszámolásokkal kapcsolatosan kifogást a közléstől számított maximum 30 napon belül tehetsz, amennyiben ezen idő alatt nem élsz ezzel a lehetőséggel, azt automatikusan elfogadottnak tekintjük és a későbbiekben reklamációra már nincsen lehetőséged.

Elszámolás

Kedvet kaptál, hogy nálunk is megmutasd magad? Itt tudsz könnyedén regisztrálni! Ha már csak be kell fejezd a folyamatot, lépj be és aktivizáld magad az online térben is!

 

További cikkek

Bővítsd a szolgáltatási köröd online edzésekkel egyszerűen!

Az online fitnesz edzés a mai digitális korban egy kényelmes és rugalmas módja a testmozgásnak. Lehetőséget nyújt arra, hogy otthonról vagy bárhonnan hozzáférjünk edzésekhez és fitnesz programokhoz. Egy online fitnesz edzéssorozat indítása több lépésből áll annak érdekében, hogy hatékony és vonzó edzéseket biztosíts, miközben eléred a célközönséget. Íme egy lépésről lépésre szóló útmutató az induláshoz: […]

Edző vagy? Legyen egy jó időpontfoglaló rendszered!

Időpontot foglalni egy szolgáltatónál többféle módon lehet. Ott a hagyományos telefonos megoldás, lehet egyeztetni emailben és egyre népszerűbb a Messengeren vagy az egyéb üzenetküldő alkalmazásokon keresztüli kapcsolatfelvétel is. Ezek egyszerűek, praktikusak, mindenkinél kéznél vannak és ingyenesek is, de miért jobb mégis inkább egy rendes online időpontfoglaló rendszer bevezetésével bajlódni? Miben segíthet egy szolgáltatónak egy jó […]

Kérj visszajelzést, megéri!

Miért jó ha értékelést kapsz? A visszaigazolás mindig nagyon fontos dolog, kiváltképp egy olyan szakmában, ahol emberekkel foglalkozol. Az értékelésből leszűrhető, hogy mennyire voltak megelégedve az óráiddal. Az adott pontszámok átlagából, pedig látszik, hogy összességében Veled mennyire elégedettek az ügyfeleid. Miért hasznos, ha minél több sportoló értékel? Te annál pontosabb képet kapsz a Rólad alkotott […]