Aktuális edzések

Aktuális edzések

Belépést követően az edzői dashboard első pontjában az ’Aktuális edzéseim’ menüponttal találkozunk. Ez a lap olyan, mint a jó öreg kockás füzet, ahova beírod, ki ,mikor jön az edzésre. Ha esetleg több helyszínen tartod az órákat, az is megjelenik, hogy mi az aktuális helyszín. Az aktuális edzéseket napi bontásban láthatod, de tovább is tudod léptetni a napokat.

aktuális edzés

Az online edzéseidre is ezen a felületen tudsz belépni a -Belépés- gombra kattintva, illetve itt tudod lemondani az órát is melyről e-mail értesítést kap a sportolód.

Fontos, hogy az óra lemondását mindig meg kell indokolnod, így vendégeid a tájékoztató emailben láthatják, lemondásod okát és kereshettek másik időpontot.

Korábbi edzéseim

Az aktuális edzések napi listája tartalmazza a korábbi edzéseidet is, pont, mint egy füzetben. A listában szerepelnek azok az edzések is, melyeket Te, vagy a sportolód mondtatok le. A nap vagy a hét végén itt is érdemes visszalapoznod és bepipálni, hogy az edzés rendben lezajlott-e, illetve itt tudod kezelni azt az esetet is, ha a vendéged nem jött el, de nem szeretnéd, hogy az alkalom tőle levonásra kerüljön. Lemondás nélkül ugyanis, ha a vendég nem jelenik meg alap esetben a rendszer ezt megtartott edzésként kezeli és a sportolói kreditből levonja.

aktuális edzés visszaigazolás

Az edzések visszaigazolása kiemelten fontos, hiszen edzői díjadat ez alapján számoljuk el és utaljuk ki az aktuális elszámolási periódust követően! A lényeg, hogy mindig pontosan dokumentáld az edzéseidet!

Az elszámolással kapcsolatos kérdésekről ITT találsz bővebb információt.

További cikkek

Bővítsd a szolgáltatási köröd online edzésekkel egyszerűen!

Az online fitnesz edzés a mai digitális korban egy kényelmes és rugalmas módja a testmozgásnak. Lehetőséget nyújt arra, hogy otthonról vagy bárhonnan hozzáférjünk edzésekhez és fitnesz programokhoz. Egy online fitnesz edzéssorozat indítása több lépésből áll annak érdekében, hogy hatékony és vonzó edzéseket biztosíts, miközben eléred a célközönséget. Íme egy lépésről lépésre szóló útmutató az induláshoz: […]

Edző vagy? Legyen egy jó időpontfoglaló rendszered!

Időpontot foglalni egy szolgáltatónál többféle módon lehet. Ott a hagyományos telefonos megoldás, lehet egyeztetni emailben és egyre népszerűbb a Messengeren vagy az egyéb üzenetküldő alkalmazásokon keresztüli kapcsolatfelvétel is. Ezek egyszerűek, praktikusak, mindenkinél kéznél vannak és ingyenesek is, de miért jobb mégis inkább egy rendes online időpontfoglaló rendszer bevezetésével bajlódni? Miben segíthet egy szolgáltatónak egy jó […]

Kérj visszajelzést, megéri!

Miért jó ha értékelést kapsz? A visszaigazolás mindig nagyon fontos dolog, kiváltképp egy olyan szakmában, ahol emberekkel foglalkozol. Az értékelésből leszűrhető, hogy mennyire voltak megelégedve az óráiddal. Az adott pontszámok átlagából, pedig látszik, hogy összességében Veled mennyire elégedettek az ügyfeleid. Miért hasznos, ha minél több sportoló értékel? Te annál pontosabb képet kapsz a Rólad alkotott […]