Gyakran ismételt kérdések

  • Hogyan használj zenét csoportos edzésedhez, hogy élvezhető is legyen a hangminőség?

    • Lépj be számítógépről,
    • A háttérben kapcsolj be valamilyen zenelejátszó alkalmazást (Winamp, Windows Media Player, Mac Apple Music) és a letöltött albumot, amit használni szeretnél,
    • Állítsd be a zenelejátszón a hangerőt, ami még Neked is kellemes és hallod a hangod is mellette,
    • Lépj be az online órádra és állíts az edzés hangerején, ha szükséges.

Megjegyzés: háttérből is kapcsolhatsz zenét, de annak minősége a zajszűrések miatt sokkal rosszabb lesz! Jó edzést kívánunk!

  • Hogyan és mikor kapod meg a pénzed?

A pénzed mindig a megtartott órák után havonta 2 alkalommal kerül utalásra. Az elszámolt edzésekről részletes kimutatást küldünk, mellyel kapcsolatosan, ha észrevételed van 30 napig tudod felénk jelezni az iroda@wog24.hu e-mail címen és amennyiben szükséges korrigáljuk. Az elszámolási időszakok adott hónap 1-15-ig és 16-31-ig tartanak, a kifizetés az időszak végét követő 8. napon esedékes.

  • Miért csak az elszámolt időszakot követő 8. napon készül az összesítő?

A Vendégednek 7 nap áll rendelkezésre, hogy amennyiben az edzés minőségével nem volt megelégedve panaszt tegyen. Panaszos edzés után a panasz kivizsgálásáig, ami maximum 30 nap a díjat nem tudjuk elszámolni, mert szükség esetén így tudunk gondoskodni a visszautalásról. Panasz esetén minden esetben Te is értesülsz a minőségi kifogásról. 

  • Honnan tudod, hogy jó-e az elszámolás?

Azt, hogy mennyi edzést tartottál, illetve mennyi a várható kifizetés adott időszakban egyszerűen és naprakészen nyomon tudod követni a profiloldaladon található statisztikában, illetve a “Korábbi edzéseim” menüpont alatt, ami részletesen és összesítve is tartalmazza a szükséges információt. Ezen kívűl minden elszámolási periódusban megküldött részletes kimutatás nemcsak az adott időszakra járó összeget, de a még kifizetésre váró összegekről is tájékoztatást nyújt.

  • Mi történik ha lejárt bérleteken maradt fel nem használt alkalmakkal?

Ezen az összegen az Edző és a platform osztozik, a platformot illeti a díj összegének 40%+Áfa tartalma, a fennmaradó rész pedig az Edzőnek kerül kiutalásra. A wog24.hu platform az elszámolást követően vendégszerzési stratégiai tartalékához csoportosítja ezt az összeget és többek között ajándék alkalmakra, reklámra és fogyasztóbarát fejlesztésekre használja fel. Ezen összegről a Platformnak számlakiállítási kötelezettsége keletkezik az Edző felé. Fenti tételek elszámolása szintén igazodik az elszámolási periódusokhoz, azzal a megkötéssel, hogy lejárt alkalmak elszámolása a lejáratot követően a 30. naptól esedékes az éppen soron következő elszámolással, kompenzációs számla és elszámolás kiállításával.

  • Milyen feltételei vannak a csatlakozásnak?

Az oldalon keresztül akkor tudod értékesíteni a szolgáltatásaidat, ha rendelkezel a tevékenység végzéséhez megfelelő végzettséggel és a szolgáltatásaidról tudsz számlát kiállítani

  • Hogyan tudok regisztrálni?

Regisztrációt a “Regisztrálok edzőnek” gomb megnyomásával lehet kezdeményezni, melyet az alábbi linken találsz: https://wog24.com/edzo-regisztracio Első lépésként néhány személyes adat megadására van szükség. Amikor az alapadataidat kitöltötted és elmentetted, akkor az általad megadott e-mail címre érkezik egy validációs e-mail. Az e-mail-ben található linkre kattintva a regisztrációs folyamatot ott tudod folytatni, ahol abbahagytad. Ezek után az alábbi adatokat tudod még beállítani a profilodon: Bemutatkozás (részletes képes bemutatkozó oldal a munkásságodról), Szolgáltatások (általad kínált edzési lehetőségek), Jegyek és bérletek (azok a jegy/bérlet variációk, amellyel igénybe tudják venni egy-egy szolgáltatásod, vagy akár az összeset), Naptár konfigurálás (szabad időpontjaid beállítása, amikor tudsz vendégeket fogadni, olyan akár egy határidőnapló), Számla és pénzügyek (számlázási adataid és a bankszámlaszámod megadására azért van szükség, hogy a megtartott órák után Neked járó összeget ki tudjuk utalni minden egyes elszámolási periódus végével. Ebben a pontban választhatsz, hogy szeretnél Te magad számlát kiállítani, vagy kéred, hogy az értékesített szolgáltatásaid után a platform ki tudja automatikusan állítani a számlát. Ha élsz ezzel az automatikus számlázási lehetőséggel, akkor szamlazz.hu fiókra és ott létrehozott API kulcs megadására lesz szükség.

  • Nem kaptam regisztrációs linket, mi a teendő?

Az alapadatok kitöltése és mentés után a rendszer automatikus validációs/regisztrációs linket küldd ki a megadott e-mail címedre. Ha nem kaptad meg, ellenőrizd kérlek, hogy nem tette-e a levelező rendszered spam mappába. Amennyiben ott sem találod, akkor a Belépés gombra kattints, írd be az általad megadott e-mail címet és jelszót és kíséreld meg a belépést. A rendszertől fogsz kapni egy hibaüzenetet, hogy az e-mail címed még nincsen aktiválva és lehetőséged van új megerősítő linket kérni. A linkre kattintva pedig folytatható a regisztrációs folyamat. Ha egyik próbálkozás sem vezetett sikerre bátran írj az iroda@wog24.hu e-mail címre és együtt kiderítjük mi okozhatja a problémát.

  • Elkezdtem a regisztrációt, de nem volt időm befejezni. Újra kell kezdjem az egészet?

Nem. A rendszer a félbemaradt regisztrációs folyamat esetében mindig ugyanarra a pontra visz vissza, ahol az abbamaradt. Amikor időd van rá csak vissza kell lépj a Belépés gombbal és folytathatod a regisztrációdat.

  • Felvittem egy csomó adatot a profilomba mégsem jelentem meg sehol. Mi az oka?

Az edzői profilok minden esetben jóváhagyás után kerülnek publikálásra. Amennyiben a profilod kitöltése hiánytalan 1-2 napos ellenőrzést követően az adminisztrátor jóváhagyja a publikálást. Ha a edzői profilod tökéletesen kitöltött, de nincsen olyan szolgáltatásod meghatározva és jóváhagyva, melyre foglalni tudnának a Vendégek, akkor sajnos nem leszel látható az Edzőkereső szekcióban. Megoldás: vegyél fel legalább egy szolgáltatást, melyre legalább egy jegyed vagy bérleted megvehető és állítsd be a naptáradban, hogy az mikor elérhető. Ha úgy érzed a fentiekben leírtakat maradéktalanul teljesítetted mégsem listáz Téged az edzőkereső vedd fel velünk közvetlenül a kapcsolatot az iroda@wog24.hu e-mail címen.

  • Később módosíthatók a profil adataim?

A profil adataidat az e-mail címed kivételével kívül a megfelelő menüpontban bármikor tudod módosítani. Aktualizálhatod a profilképedet, felviheted az új szakképesítéseidet, vagy éppen módosíthatsz a bemutatkozó szövegeden is.

  • Sportolói profilt regisztráltam és most nem tudok edzőnek regisztrálni, mi a teendő?

Jelenleg ugyanazzal az e-mail címmel egyszerre nem lehet sportolónak és edzőnek is regisztrálni. Ha szeretnél más edzőkhöz időpontot foglalni, akkor tartsd meg a sportolói profilodat és egy másik e-mail címmel tudsz edzői profilt létrehozni. Amennyiben csak edzői profil létrehozása a cél akkor írj e-mailt az iroda@wog24.hu e-mail címre és felvesszük Veled a kapcsolatot a sportolói profil törlésével és az edzői profil létrehozással kapcsolatosan.

  • Mit jelent pontosan az első ingyenes konzultáció?

Ez egy plusz szolgáltatás, mely megkönnyíti a sportolóknak a döntést, hogy foglaljon hozzád időpontot. Praktikus, mert egyszerűen online az általad megadott időpontokra tud foglalni  helyet. A szolgáltatás ingyenes, 15 perces, minden sportoló maximum egyszer veheti igénybe Nálad. Azt, hogy biztosítasz-e ilyen ingyenes konzultációs lehetőséget Te döntöd el és a profilod alatt ezt szabadon állíthatod igenre, vagy éppen nemre. Ez egy speciális szolgáltatási kategória, ezért nem tartozik bele a sportoló edzéseibe, de a profilodba belépve az Edzéseim menüpont alatt ugyanúgy nyomon tudod követni, hogy ki vette igénybe a szolgáltatást.

  • Hogyan állítsam be a naptáramat?

A naptár beállításait úgy kell elképzeld, mintha a határidőnaplódat lapozgatnád. Be tudsz állítani általános elérhetőséget, ki tudsz húzni olyan időszakokat, amikor nem vagy elérhető. A beállításokat elvégezheted akár egy-egy napra, vagy folyamatosan ismétlődően több napra is. A naptárad beállításairól részletesen ITT olvashatsz.

  • Ne aggódj, ha KATA-s a vállalkozásod! 

A regisztrációnál, vagy később a profiloldaladon egyszerűen beállíthatod, hogy tudsz-e e cégeknek számlázni. Onnantól kezdve, hogy a „nem”-et választod a rendszer tájékoztatja a Sportolót, hogy kizárólag magánszemélynek tudsz számlát kiállítani és fizetéskor sem fogja engedni a céges számlázási adatok megadását.  

  •  Hol találod a kiállított számláidat?

Ezek egyszerűen letölthetők a létrehozott szamlazz.hu fiókodból a bejövő számlák menüpont alól pdf formátumban. Lehetőséged van akár hosszabb-rövidebb időszak szűrésére is. 

  •  Mikor és miért van szükség az szamlazz.hu fiókod API kulcsának megadására?

A fizetéskor számlát kell kiállíts, mivel a teljes foglalási/fizetési folyamatot a platform automatizálta a számlák kiállítása is ebbe a folyamatba lett beillesztve. Ahhoz, hogy a sikeres fizetés esetén a rendszer ki tudja állítani helyetted a számlát, ahhoz van szükség erre. DE! Választhatod azt az opciót is, hogy nem szeretnéd, hogy számlázzon a nevedben a platform ebben az esetben a sikeres vásárlást követően e-mail értesítést kapsz minden esetben arról, hogy milyen számlázási kötelezettséged keletkezett és a számla kiállítása és eljuttatása a Te felelősséged lesz. Segítő videónkat ITT tudod megnézni.

  •  Hogyan jut el a kiállított számla a Sportolódhoz?

Abban az esetben, ha élsz azzal a lehetőséggel, hogy a platform automatikusan számlát állítson ki a nevedben a Sportolód, aki bármilyen fizetéssel járó foglalást tett Nálad valamennyi számláját le tudja tölteni a belépett felhasználóként a Profilja alól a  Korábbi vásárlásai menüpontból. Akkor viszont, ha nem szeretnéd, hogy az oldal automatikusan generáltassa az edzői díjról szóló számlát az általunk megküldött e-mail alapján Neked kell kiállítanod és eljuttatnod a Sportolód felé. 

  •  Valami miatt sztornózásra van szükség?

Akkor sem kell a számlázással foglalkoznod, ha valami miatt visszafizetést kell eszközölni. Ha a Sportolód vagy a Te kérésedre indokoltan visszatérítést kell kezdeményezni akkor sem kell aggódni ennek dokumentálásával. A rendszerben admin jogkörrel lehetőség van akár egy-egy alkalom, akár egy egész bérlet sztornózására. Sztornózás vagy visszatérítés esetén ugyanaz a metódus, mint a vásárlásoknál kiállított számlák esetén: abban az esetben, ha a platform számláz szintén automatikusan kerül kiállításra a sztornó számla is, mely ugyancsak letölthető a Sportolónak a profil oldaláról, Neked pedig a szamlazz.hu fiókodból.  Amennyiben az edzői díj számlázását választásod alapján saját magad intézed akkor a sztornózásról szóló számlát is Neked kell kiállítanod és eljuttatnod. Ha bármilyen problémád van jelezd az iroda@wog24.hu e-mail címen. 

  • Mi az a pénzvisszafizetési garancia?

Első edzésere pénzvisszafizetési garanciát vállalunk minden esetben. Ha a Vendég él ezzel a lehetőséggel, akkor jelezheti, hogy nem megfelelő edzéstartás miatt első edzés lévén élne a pénzvisszafizetés lehetőségével. Egyéb teendője nem lesz, mi automatikusan visszautaljuk az 1. alkalom árát neki.

  • Első ingyenes konzultáció után mi történik a pénzvisszafizetési garanciával?

Az első ingyenes konzultáció egy speciális szolgáltatás, ennek igénybevételével sem veszíti el a sportoló az első edzésére a pénzvisszafizetési garanciát, mert az nem minősül edzésnek.

  • Mi történik akkor, ha a sportoló nem kéri vissza az első óra árát?

Az edzés díját minden Sportoló visszakérheti, ha nem volt megelégedve az edzéssel, vagy nem erre gondolt, amikor belevágott. Ez egyfajta Vendégkör bővítési törekvés, amivel ösztönözni szeretnénk azokat is, akik nem vágnak bele olyan egyszerűen az új dolgokba. Biztosan lesz olyan aki ezt az összeget nem kéri vissza, de ez ebben az esetben is a platformnál marad, ebből pedig céltartalékot képzünk, amit az oldal népszerűsítésére, még több Sportoló elérésére, illetve további fejlesztésekre fordítunk. 

  • Hogyan történik a sportolói panaszok elbírálása?

Panasz elbírálással kapcsolatban az illetékesek mi vagyunk. Természetesen minden kérdéses esetben felvesszük Veled a kapcsolatot, hogy egyeztessünk, de a döntés a miénk. Amennyiben a panaszt jogosnak ítéljük meg és az alkalom jóváírás vagy visszatérítés szükséges, erről intézkedünk és Neked ezt a döntést el kell fogadnod. Jogos panasz esetén a megtartott óráért díjazásra nem vagy jogosult.