Gyakran ismételt kérdések

  • Nem jött el/nem tartotta meg az edző az órát, mit tegyek?

Saját profilba belépve 7 naptári nap áll rendelkezésedre, hogy jelezd, amennyiben bármilyen jellegű kifogásod volt az edzésekkel kapcsolatosan. Ez egyszerűen megtehető saját profilba belépve az “Edzésnapló” menüpontban listázott edzéseknél a “Probléma jelentése” gombra kattintva. Itt meg tudod adni, hogy milyen jellegű volt a problémád, illetve szövegesen is indokolni tudod. A bejelentésedet maximum 30 napon belül kivizsgáljuk, értesítünk az eredményről és  amennyiben szükséges gondoskodunk a visszatérítésről, vagy az alkalom jóváírásáról.

  • Nem voltam megelégedve az első órámmal, szeretném visszakérni a pénzemet?

Első edzésedre pénzvisszafizetési garanciát vállalunk minden esetben. Ha élnél ezzel a lehetőséggel, akkor 2 módon is megteheted: vagy az adott edzéshez kapcsolódóan “Panaszbejelentés” gombra kattintva jelzed, hogy nem megfelelő edzéstartás miatt első edzés lévén élnél a pénzvisszafizetés lehetőségével. Egyéb teendőd nem lesz, mi automatikusan visszautaljuk az 1. alkalom árát.

  • Nem a megtartott edzéssel kapcsolatosan van panaszom

Bármilyen témakörben kifogásod, kérésed van várjuk észrevételeidet, javaslataidat az iroda@wog24.hu e-mail címen. Az eredményről minden esetben maximum 30 napon belül tájékoztatunk.

  • Van még le nem járt bérletem, de az edzőmet nem látom, foglalni nem tudok hozzá

Előfordulhat, hogy az edző, akihez még érvényes bérleted van sajnos nem tud több edzést megtartani valami miatt. Sajnáljuk, ha ezt előzetesen feléd nem tudta jelezni. Kérlek ebben az esetben vedd fel velünk a kapcsolatot és a fel nem használt alkalmaid árát visszatérítjük.

  • Mi az a társas személyi edzés?

A társas személyi edzésre a sportló elhívhatja barátját, családtagját, bárkit, akivel szeretné együtt átélni a mozgás örömét. A vásárlás folyamán olyan jegyet/bérletet kell választania hozzá, amivel egyszerre többen is részt tudnak venni az órán. Ennél az óratípusnál a maximális létszám 4 fő, de ezen belül az edző határozza meg, hogy az adott szolgáltatást hány emberrel tudja hatékonyan végezni.

  • Hogy működik a foglalási folyamat társas személyi edzés esetén?

Miután kiválasztja a több résztvevős jegyet/bérletet a vendég, le kell foglalni a megfelelő időpontot és a foglalás véglegesítésekor az edzőtársak e-mai címeinek beírásával tudja meghívni barátait az edzésre a vásárló. Sikeres fizetést követően e-mai értesítés megy valamennyi résztvevőnek és az “Aktuális edzéseim” között megjelenik az edzés, melynek részletei tartalmazzák a meghívottak listáját is.

  • Nem volt még regisztrációm és meghívást kaptam társas edzésre, mi a teendő?

Egyszerű regisztrációt követően az “Aktuális edzéseim” menüben egyből látszódni fog a lefoglalt időpont.

  • Nem jött el  minden barátom az edzésre, mi a teendő?

Edzés lemondására csak a vásárló jogosult a mindenkor érvényes lemondási szabályok vonatkoznak rá. Ez a típusú jegy/bérlet alkalomra vonatkozik és egy maximális létszámot jelez, ezért a jogosultak közül mindegy hányan vesztek részt az edzésen az alkalom levonásra kerül.

  • Hogyan tudok regisztrálni?

Sportolói regisztrációt a “Regisztráció” gomb megnyomásával lehet kezdeményezni, melyet az alábbi linken találsz:https://wog24.com/regisztracio Első lépésként csupán a nevedet, az e-mail címedet, a telefonszámodat és egy jelszót kell megadnod. Amikor az alapadataidat kitöltötted és elmentetted, akkor az általad megadott e-mail címre érkezik egy validációs e-mail. Az e-mail-ben található linkre kattintva a regisztrációs folyamatot ott tudod folytatni, ahol abbahagytad. Ezek után az alábbi adatokat tudod még beállítani a profilodon (ezek opcionálisan kitölthető mezők, nem kötelező, de jövőbeni edződnek nyújthat segítséget, hogy pontosabban fel tudjon készülni a közös munkára).

  • Nem kaptam regisztrációs linket, mi a teendő?

Az alapadatok kitöltése és mentés után a rendszer automatikus validációs/regisztrációs linket küldd ki a megadott e-mail címedre. Ha nem kaptad meg, ellenőrizd kérlek, hogy nem tette-e a levelező rendszered spam mappába. Amennyiben ott sem találod, akkor a Belépés gombra kattints, írd be az általad megadott e-mail címet és jelszót és kíséreld meg a belépést. A rendszertől fogsz kapni egy hibaüzenetet, hogy az e-mail címed még nincsen aktiválva és lehetőséged van új megerősítő linket kérni. A linkre kattintva pedig folytatható a regisztrációs folyamat. Ha egyik próbálkozás sem vezetett sikerre bátran írj az iroda@wog24.hu e-mail címre és együtt kiderítjük mi okozhatja a problémát.

  • Hogyan tudok fizetni?

A wog24.hu felületén online tudsz fizetni, valamennyi barion fizetési rendszer által támogatott módon. Készpénzes fizetésre, illetve átutalásra jelenleg nincs mód.

  • SZÉP kártyával tudok nálatok fizetni?

Jelenleg sajnos még nem tudod használni nálunk a szabadidős keretedet.

  • Honnan tudom, hogy biztosan sikerült lefoglalnom az időpontot?

A sikeres foglalásról minden esetben e-mail értesítést kapsz a megadott elérhetőségedre. Ezen kívűl az aktuális edzéseim menüpont alatt a megfelelő napon megjelenik a lefoglalt edzés.

  • Mit tartalmaz a feltüntetett ár?

Az egyes edzéseknél megjelenített ár tartalmazza az edzés és a platformhasználati díjat is, ezen felül bruttó 1,2% kényelmi díj fizetéssel kell számolod, mely a tranzakció véglegesítésnél összegszerűen külön tételben megjelenik. Valamennyi ár bruttóban kerül feltüntetésre.

  • Hogyan tudom módosítani a foglalásomat?

A foglalás módosítására csak lemondással és újrafoglalással van lehetőséged. A lemondást a saját profiloldaladon az “Aktuális edzéseim” menüpont alatt a megfelelő napra navigálva a “Lemondás” gomb megnyomásával egyszerűen megteheted. A beütemezett edzést töröljük, az edződet értesítjük. Amennyiben a lemondást a beütemezett edzés kezdete előtt 24 órán túl teszed meg az alkalmat jóváírjuk a bérleteden és újra fel tudod használni egy következő foglalásnál. Sajnos 24 órán belüli időpont lemondás esetén az alkalmat felhasználtnak tekintjük és automatikusan levonásra kerül a felhasználói bérlet egyenlegedből.

  • Mit takar az első ingyenes konzultáció?

Ez egy plusz szolgáltatás, ami megkönnyítheti az edzőválasztást. 15 perces online megbeszélés, ahol a legfontosabb dolgokat meg tudjátok beszélni és valós képet kaphatsz a leendő edződről. Jövőbeni kötelezettséggel nem jár, de minden edző esetében, aki ezt a lehetőséget biztosítja csak egyszer veheted igénybe a szolgáltatást.

  • Hogyan jut el a kiállított számla hozzám?

A Sportoló, aki bármilyen fizetéssel járó foglalást tett  számláit le tudja tölteni a belépett felhasználóként a Profilja alól a  “Korábbi vásárlásaim” menüpontból. A platformhasználati díj és a tranzakciós díj minden esetben megtalálható a kapcsolódó vásárlás mellett, az edzői díjról szóló számla pedig csak abban az esetben, ha az edző kérte a platformtól az automatikus számlázást. Amennyiben az edző nem élt a lehetőséggel, hogy a platform a vásárlás pillanatában automatikusan számlát állítson ki a nevében a szamlazz.hu rendszerén keresztül, akkor a számla kiállítása és eljuttatása az ő feladata és felelőssége. Amennyiben bármelyik számlát nem kapod meg, vagy nem elérhető számodra kérjük jelezd az iroda@wog24.hu e-mail címen felénk.