Foglalj edzést könnyedén

A World of Gyms elsődleges célja, hogy az edzéssel kapcsolatos mindennapi feladatokat az online térbe terelje, és ezáltal egyszerűsítse a felhasználók életét, hogy több idejük maradjon arra, ami igazán fontos. A mindennapi életből vett tapasztalatok azt mutatják, hogy ha biztosítva van a lehetőség az online foglalásra, fizetésre az jelentősen megkönnyíti a folyamatot a vendégek számára, hogy az elhatározástól eljussanak a megvalósításig is. De ez csak a kezdet, nemcsak a foglalás és a vásárlás megoldott, hanem számos olyan funkció pont van, mely jelentősen egyszerűsíti a sportolói életet.

Online elérés biztosítása

Aki már elérhető online miért ne tarthatna edzést is online a személyes edzések mellett, kifejezetten a vendégek igényeihez igazodva? A lehetőség adott edzőink számára, az integrált videokonferenciahívás segítségével egyszerűen  a profil oldalról belépve tarthatnak konzultációt, vagy akár online foglalkozást a sportolóknak.  Nektek sincs más dolgotok, ha ilyen edzés kerestek, csak a számotokra megfelelő edzést vagy online szolgáltatást lefoglalni és a kezdési időpontban a profil alól egy gombnyomással bejelentkezni.

Időpontfoglalás bárhol-bármikor

Az időpontfoglaló rendszer lehetőséget biztosít a felhasználóknak, hogy az interneten keresztül böngésszenek az elérhető időpontok között, majd egyszerűen és gyorsan foglalják le a kívánt időpontot. Ha ilyet használsz, egyrészt csökkentheted a telefonálgatásra elpazarolt időt, másrészt bármikor tudsz foglalni az elérhető időpontokból, anélkül, hogy erről hosszasan kellene egyeztetned az edzővel.

időpontfoglaló

Előfordulhat, hogy valami közbejön, a lefoglalt alkalom mégsem jó, erre is van megoldás: egyszerűen lemondható a lefoglalt időpont és foglalható helyette egy másik, melyről az érintettek azonnal értesítést is kapnak.

aktuális edzéseim

Fizetés bankkártyával

A bankkártyás fizetés gyors és kényelmes, és ma már szinte mindenhol elfogadják, népszerű és hatékony és jelenleg már elvárt vásárlói oldalról. A platformba épített barion fizetési felület lehetővé teszi, hogy a vendégek kényelmesen és biztonságosan fizessenek a vásárlásaikért.

Megvásárolt jegyek bérletek nyilvántartása

Egy-egy edzőnél szabadon választhatsz az általa megadott jegyek-bérletek közül. Több alkalmas bérlet esetén is elegendő akár 1 alkalom lefoglalás, a fennmaradó dátumokat később is lefoglalhatod az érvényességi időn belül bármikor. A sikeres fizetést követően azok a bérleteid , melyeken még nem beütemezett, felhasználható alkalom megtalálod a profilodba lépve a “Felhasználható alkalmak” menüpontban.

Jegyek, bérletek

Értesítések

Az értesítések nemcsak egy-egy foglalásnál, vagy lemondásnál fontos, ezért a rendszer lehetőséget biztosít a felhasználók számára, hogy emlékeztetőket kapjanak a közelgő időpontokról, illetve hamarosan lejáró bérletükről egyaránt.

Remélem Te is kedvet kaptál, egy jó edzéshez, hogy elkezd, az alábbi egyszerű lépéseket kell csak követned:

  • Válassz edzéstípust
  • Válaszd ki a szimpatikus edzőt
  • Foglalj időpontot
  • Majd fizess

Kockázat nincs: ha esetleg az első edzés nem nyeri el a tetszésedet, visszatérítjük az árát! Úgyhogy nincs kifogás, irány az edzőkereső!

Tokodi Luca

Luca életében a sport gyerekkora óta jelen van, ha egy igazán fiatal és lelkes edzőre vágysz, válaszd Lucát!

Simon Norbert

Ha szeretnél változtatni Norbert biztosan tud segíteni az akadályok leküzdésében. Foglalj egy időpontot bátran

Krassóy Kata

Még nem találtad meg a megfelelő edzésformát? Kata ebben biztosan nagy segítségedre lesz. Foglalj nála időpontot

Több edzőt is elérhetsz itt

További cikkek

Az idősebb korosztály és az edzés: Biztonságos tippek és gyakorlatok

Az évek előrehaladtával az aktív és egészséges életmód fenntartása egyre fontosabbá válik az emberek számára. Az idősebb korosztály egyedi igényeire szabott edzésprogramok döntő szerepet játszanak a fizikai, mentális és érzelmi jólét előmozdításában. Ebben a cikkben megvizsgáljuk mekkora jelentősége van a testmozgásnak az idősebb generáció számára és azt, hogy milyen számtalan előnyt jelent az általános életminőségük […]

Uralkodó fitnesz trendek 2023-ban

Akár egy intenzívebb edzési rutinnal szeretnéd formálni a tested és fitt maradni, akár le akarod dobni azt a bosszantó utolsó 5 kg-ot, amely egyszerűen nem mozdul, itt az ideje, hogy komolyan foglalkozz az egészségeddel és a fitnesszel. Érdekel a csoportos edzés, az otthoni edzőterem használata, a szabadtéri gyakorlatok, az edzőteremi edzés vagy a személyi edző […]

Elfoglalt vagy? Próbáld ki az online edzést

Online fitnesz edzés a mai digitális korban egy kényelmes és rugalmas módja a testmozgásnak és testformálásnak. Lehetőséget nyújt arra, hogy otthonról vagy bárhonnan hozzáférjünk edzésekhez és fitnesz programokhoz. Ha online fitnesz edzésen gondolkozol, mert nem tudod máshogy megoldani a testmozgást, vagy csak szívesen részt vennél az ilyen típusú edzéseken, itt van egy rövid áttekintés arról, […]