Elfoglalt vagy? Próbáld ki az online edzést

Online fitnesz edzés a mai digitális korban egy kényelmes és rugalmas módja a testmozgásnak és testformálásnak. Lehetőséget nyújt arra, hogy otthonról vagy bárhonnan hozzáférjünk edzésekhez és fitnesz programokhoz. Ha online fitnesz edzésen gondolkozol, mert nem tudod máshogy megoldani a testmozgást, vagy csak szívesen részt vennél az ilyen típusú edzéseken, itt van egy rövid áttekintés arról, hogy hogyan is működik a gyakorlatban:

  • Határozd meg céljaidat

Tűzz ki fitnesz célokat, legyen az súlycsökkenés, erőnövelés, flexibilitás-, vagy általános közérzetjavítás.

  • Keress megfelelő edzőt

Ismerkedj meg különböző online fitnesz edzőkkel és programjaikkal. Keress véleményeket, értékeléseket róluk és az általuk kínált edzésekről. Nem biztos, hogy elsőre megtalálod azt a mozgásformát és azt az edzőt akit elképzeltél, de ezért semmiképp ne add fel! Ha elsőre nem nyerte el a tetszésed az óra adj neki még egy esélyt, vagy próbálj ki másfajta órát is.

Jó hír, hogy a World of Gyms edzőkeresőjében nemcsak akkor találsz edzőt ha a személyes edzést preferálod, hanem akkor is,  ha inkább egy online edzésre foglalnál szívesebben alkalmat.

Sajben Soma

Soma testnevelő tanár és edző, célja segíteni mindenkinek, aki emelni szeretné az életminőségét!

Enyedi Viktória

Viktóriát szülés utáni regenerációban, szétnyílt hasizom regenerációban, core izmok erősítésében lehet a segítségedre!

Tóth Attila

Attila több, mint 10 éves edzői tapasztalattal vár, hogy segítsen átlépni a határaidon és elérni legjobb formád!

Több edzőt aki segítségedre lehet itt találsz

Válassz egy edzőt és egy edzést

    • Válassz egy edzőt, aki illeszkedik a fitnesz céljaidhoz, preferenciáidhoz és költségvetésedhez. Iratkozz fel a programjaira vagy foglalj hozzá időpontot a számodra is megfelelő időpontokban.
    • Ha szükséged van egy kis támogatásra próbáld valamelyik barátodat is meginvitálni az edzésre, nagyon jó motiváció lehet.
  • Készülj fel az órára

Győződj meg arról, hogy a szükséges fitneszeszközökkel rendelkezel, vagy tudod-e azokat valamivel helyettesíteni, válaszd ki a megfelelő teret, és a zavartalan környezetet., ne felejtsd el megnézni, hogy az internet szolgáltatásod elég erős-e a szolgáltatás igénybevételéhez.

  • Élvezhetőség és követhetőség

Ha teheted, használj laptopot okostelefon helyett, ez az eszköz ugyanis sokkal alkalmasabb arra, hogy alaposan meg tudd figyelni a gyakorlatokat az óra közben és magadat is jól lásd.

online edzés

  • Kapcsolódj az edzésekhez

Csak végső esetben mondd le az edzést. Kövesd az edző edzéstervét és utasításait. Vegyél részt az edzéseken, és maradj következetes a kialakított fitnesz rutinodban. Ne felejtsd el megnézni, hogy az internet szolgáltatásod elég erős-e a szolgáltatás igénybevételéhez.

  • Kérdések és támogatás kérése

Ha az edződ plusz támogatást kínál vagy lehetőséget biztosít interakcióra, élj vele. Kérdezz, kérj segítséget és értékeld ez neki is nagy segítség, hogy alakítson az edzések élvezhetőségén és eredményességén!

A wog.24.com edzőkereső oldalon válogathatsz online edzések között úgy, hogy a foglalási folyamat, a biztonságos fizetés és a lefoglalt edzések online közvetítését is egy-két gombnyomással biztosítjuk. A regisztráció teljesen kötelezettségmentes, keress bátran edzőink között, foglalj és nyiss a digitális újítások felé is. Ha esetleg nem nyerte el a tetszésed az első óra, kérésedre az árát visszatérítjük, így nincs kockázat! Vágj bele még ma!

További cikkek

Néhány tipp a lapos hasért

A lapos has elérése több tényező függvénye, beleértve az egészséges étkezést, a megfelelő edzést, az elegendő és minőségi alvást összeségében az egészséges életmódot. Az alábbiakban adunk néhány tippet, hogy Te is közelebb kerülj az áhított cél eléréséhez. Kardióedzés Naponta vagy hetente legalább 3-5 alkalommal végezz kardióedzést, mely segíti a zsírégetést és általános fogyást. Intervallum edzések: […]

Az elhízás a XXI. század növekvő kihívása

Az elhízás jelensége egyre inkább kiemelt figyelmet kap világszerte, és nemcsak egészségügyi, hanem gazdasági és társadalmi kihívásokat is jelent. A túlzott testsúly különböző tényezők, köztük genetikai, táplálkozási és életmódbeli szokások, valamint környezeti hatások következménye egyaránt lehet. A modern életmód gyors ütemű változásaival együtt járó egészségtelen táplálkozási szokások és a fizikai aktivitás csökkenése egyaránt jelentős mértékben […]

Comb edzés nőknek

A combizmok összetett izomcsoportok, amelyek fontos szerepet játszanak a láb mozgatásában és stabilizálásában. Ezek az izmok együttműködnek a láb mozgatásában és stabilizálásában, például a gyaloglás, futás, ugrás és egyéb tevékenységek során. A kombinált edzésprogramok, amelyek különböző izomcsoportokra összpontosítanak, hatékonyan segíthetnek a combizmok erősítésében és formálásában. Legkedveltebb combizom erősítő gyakorlatok Az alábbi kombinált comb edzésprogramot ajánljuk […]