Elfoglalt vagy? Próbáld ki az online edzést

Online fitnesz edzés a mai digitális korban egy kényelmes és rugalmas módja a testmozgásnak és testformálásnak. Lehetőséget nyújt arra, hogy otthonról vagy bárhonnan hozzáférjünk edzésekhez és fitnesz programokhoz. Ha online fitnesz edzésen gondolkozol, mert nem tudod máshogy megoldani a testmozgást, vagy csak szívesen részt vennél az ilyen típusú edzéseken, itt van egy rövid áttekintés arról, hogy hogyan is működik a gyakorlatban:

  • Határozd meg céljaidat

Tűzz ki fitnesz célokat, legyen az súlycsökkenés, erőnövelés, flexibilitás-, vagy általános közérzetjavítás.

  • Keress megfelelő edzőt

Ismerkedj meg különböző online fitnesz edzőkkel és programjaikkal. Keress véleményeket, értékeléseket róluk és az általuk kínált edzésekről. Nem biztos, hogy elsőre megtalálod azt a mozgásformát és azt az edzőt akit elképzeltél, de ezért semmiképp ne add fel! Ha elsőre nem nyerte el a tetszésed az óra adj neki még egy esélyt, vagy próbálj ki másfajta órát is.

Jó hír, hogy a World of Gyms edzőkeresőjében nemcsak akkor találsz edzőt ha a személyes edzést preferálod, hanem akkor is,  ha inkább egy online edzésre foglalnál szívesebben alkalmat.

Sajben Soma

Soma testnevelő tanár és edző, célja segíteni mindenkinek, aki emelni szeretné az életminőségét!

Enyedi Viktória

Viktóriát szülés utáni regenerációban, szétnyílt hasizom regenerációban, core izmok erősítésében lehet a segítségedre!

Tóth Attila

Attila több, mint 10 éves edzői tapasztalattal vár, hogy segítsen átlépni a határaidon és elérni legjobb formád!

Több edzőt aki segítségedre lehet itt találsz

Válassz egy edzőt és egy edzést

    • Válassz egy edzőt, aki illeszkedik a fitnesz céljaidhoz, preferenciáidhoz és költségvetésedhez. Iratkozz fel a programjaira vagy foglalj hozzá időpontot a számodra is megfelelő időpontokban.
    • Ha szükséged van egy kis támogatásra próbáld valamelyik barátodat is meginvitálni az edzésre, nagyon jó motiváció lehet.
  • Készülj fel az órára

Győződj meg arról, hogy a szükséges fitneszeszközökkel rendelkezel, vagy tudod-e azokat valamivel helyettesíteni, válaszd ki a megfelelő teret, és a zavartalan környezetet., ne felejtsd el megnézni, hogy az internet szolgáltatásod elég erős-e a szolgáltatás igénybevételéhez.

  • Élvezhetőség és követhetőség

Ha teheted, használj laptopot okostelefon helyett, ez az eszköz ugyanis sokkal alkalmasabb arra, hogy alaposan meg tudd figyelni a gyakorlatokat az óra közben és magadat is jól lásd.

online edzés

  • Kapcsolódj az edzésekhez

Csak végső esetben mondd le az edzést. Kövesd az edző edzéstervét és utasításait. Vegyél részt az edzéseken, és maradj következetes a kialakított fitnesz rutinodban. Ne felejtsd el megnézni, hogy az internet szolgáltatásod elég erős-e a szolgáltatás igénybevételéhez.

  • Kérdések és támogatás kérése

Ha az edződ plusz támogatást kínál vagy lehetőséget biztosít interakcióra, élj vele. Kérdezz, kérj segítséget és értékeld ez neki is nagy segítség, hogy alakítson az edzések élvezhetőségén és eredményességén!

A wog.24.com edzőkereső oldalon válogathatsz online edzések között úgy, hogy a foglalási folyamat, a biztonságos fizetés és a lefoglalt edzések online közvetítését is egy-két gombnyomással biztosítjuk. A regisztráció teljesen kötelezettségmentes, keress bátran edzőink között, foglalj és nyiss a digitális újítások felé is. Ha esetleg nem nyerte el a tetszésed az első óra, kérésedre az árát visszatérítjük, így nincs kockázat! Vágj bele még ma!

További cikkek

Az idősebb korosztály és az edzés: Biztonságos tippek és gyakorlatok

Az évek előrehaladtával az aktív és egészséges életmód fenntartása egyre fontosabbá válik az emberek számára. Az idősebb korosztály egyedi igényeire szabott edzésprogramok döntő szerepet játszanak a fizikai, mentális és érzelmi jólét előmozdításában. Ebben a cikkben megvizsgáljuk mekkora jelentősége van a testmozgásnak az idősebb generáció számára és azt, hogy milyen számtalan előnyt jelent az általános életminőségük […]

Uralkodó fitnesz trendek 2023-ban

Akár egy intenzívebb edzési rutinnal szeretnéd formálni a tested és fitt maradni, akár le akarod dobni azt a bosszantó utolsó 5 kg-ot, amely egyszerűen nem mozdul, itt az ideje, hogy komolyan foglalkozz az egészségeddel és a fitnesszel. Érdekel a csoportos edzés, az otthoni edzőterem használata, a szabadtéri gyakorlatok, az edzőteremi edzés vagy a személyi edző […]

A bemelegítés jelentősége

Az edzés mindennapjaink része lehet, legyen szó futásról, súlyzós edzésről, jógáról vagy bármilyen más mozgásformáról. Azonban sokan nem fordítanak kellő figyelmet az edzés előtti bemelegítésre, pedig ez kulcsfontosságú a teljesítmény, az egészség és az edzés élménye szempontjából is. Ebben a cikkben részletesen fogunk beszélni a bemelegítés jelentőségéről, annak előnyeiről és néhány hatékony bemelegítő gyakorlatról. Mi […]